Ia uite ca se poate!

Dupa cum am mai spus, azi am plecat din nou sa bantui tara. Cu stress-ul de rigoare din cauza drumurilor patriei (de cacat, ca de obicei), dar, mai ales cu stress-ul gandului ca voi pati din nou ca la Hello Hotel si voi bantui din nou prin orasele prin care voi trece, ca sa gasesc un loc de cazare cat de cat decent.

Zapacita cum sunt, am uitat ca mai trebuie sa si dorm pe unde merg si…am uitat sa caut o pensiune sau un hotel si sa-mi fac rezervare. Mi-am dat seama de asta exact cand am ajuns in Oradea si ma grabeam sa ajung la intalnire cu clientul. In drum spre biroul omului am trecut pe langa o pensiune, am retinut numele strazii si am revenit dupa intalnire. Am mers la receptie, unde m-a intampinat o domnisoara extrem de amabila, mi-a aratat o camera, mi-a spus pretul (98 de lei si pentru single si pentru double), mi-a aratat unde sa-mi parchez masina, mi-a luat comanda pentru micul dejun si mi-a urat sejur placut.

Atat. Fara taxa pentru parcare. Fara taxa pentru internet (wireless si merge excelent). Fara alte taxe pentru mic dejun. Apartamentul arata exact ca in poze si ai la dispozitie pana si papuci de casa de unica folosinta. Il recomand, daca ajungeti vreodata prin Oradea.


10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *