Idei bune – La Strada Bistro

La Strada Bistro Sau, altfel spus, cand Social Media intalneste realitatea.

In saptamanile ce-au trecut, mi-a tot ajuns in newsfeed-ul Facebook pagina celor de la “La Strada Bistro”, un restaurant ce avea sa se deschida in curand in Timisoara, in ingrata (acestei perioada) Piata Unirii. Spun “ingrata” pentru ca locul arata ca dupa bombardament, strazile sunt pline de santuri, noroaie sau blocate si numai patron de restaurant/club/bar in Unirii sa nu fii acum.

Revenind, pagina asta de Facebook facea un teasing de zile mari. Curat, fara sa agaseze, cu umor, cu mici “ocheade” aruncate prin bucatarie sau prin spatiul in plina amenajare.

Exact ce trebuie ca sa te faca al naibii de curios. Eram nerabdatoare sa se deschida mai mult din curiozitatea de a vedea daca realitatea avea sa se ridice la inaltimea comunicarii de pe Facebook. Stiti cum e, poti sa fii extrem de bun in comunicare, dar trebuie sa ai si cu ce sa lucrezi. Iar cand e vorba de mancare, restaurant care se va deschide si teasing, e greu sa stai in pielea aluia care face promisiuni publice, cu gandul ca nu stie ce se va petrece cu adevarat in bucatarie.

Localul s-a deschis de vreo doua zile, iar prietenii de pe FB au inceput sa-l incerce. I-am intrebat pe doi dintre ei daca le place ce-au mancat si daca ar recomanda altora, amandoi au zis da fara sa ezite. Am mai vazut si alte pareri, toate sunt cu lauda.

N-am idee cine s-a ocupat de pagina lor, dar ma bucur mult sa vad o treaba bine facuta in Timisoara. Si, daca vreti ceva bun de mancare cand sunteti in zona Pietei Unirii, mergeti pe acolo. Str. Gheorghe Lazar nr. 1. Promit sa revin cu impresii dupa ce merg si eu sa testez burgerii aia care arata intr-un mare fel.

Foto: La Strada Bistro


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *