BlogJuan si decizii, decizii…

Sunt sigura ca postul asta o sa provoace suparari si o sa incerc sa ofer argumente valabile, in asa fel incat sa inteleaga toata lumea de ce votez cu cine votez la concursul Cremosso pentru gasirea unui BlogJuan. Intai sa explic pentru cei care nu au legaturi foarte mari cu online-ul ce inseamna acest concurs: familia Cremosso se imbogateste cu doua arome noi, “Tarta cu Lamaie” si “Tiramisu”. Pentru cele doua arome s-au gasit doi ambasadori (sper ca pot sa ii numesc asa), Auras Mihai, care este (se stie!) un blogger amuzant si pus pe sotii si Adrian Ciubotaru, barbatul care e intotdeauna gasit in compania unei femei frumoase, recitandu-i vreo poezie :) Cei doi au dat sfara-n online ca-si cauta bloggeri care sa fie amuzanti sau romantici, iar acesti bloggeri trebuie sa-si declare amuzamentul sau romantismul printr-un post pe blog. Premiul? O excursie la Amsterdam pentru amuzantul cel mai amuzant sau una la Paris pentru romanticul cel mai romantic. There can be only one, zice vorba filmului.

S-au inscris niste baieti foaaarte simpatici la ambele categorii. Mie mi-au placut foarte tare Richie(care n-a intrat in primii cinci, dar tot mi-a placut foarte tare articolul lui), Psaico si Alex Dima la romantici si Ovi, Vlad si Augustin la amuzanti. Bine, jumatate din participanti sunt prietenii mei sau daca nu suntem prieteni, sigur am fost la ceva conferinte impreuna, asa ca va dati seama cat de greu imi este mie sa aleg care dintre cei mentionati merita sa poarte titlul de Blog Juan. Adevarul e ca toti ar merita, pentru ca sunt simpatici si amuzanti si romantici (stiu sigur ca Vlad, oricat de amuzant ar vrea sa para, e un romantic si un gentleman).

Daaaar. Am incercat sa ma pun in pielea celor care nu ii cunosc pe concurenti. Sa fiu un utilizator de internet care a gasit pagina concursului si a luat toate articolele la citit. Sa fiu un utilizator de Twitter care sta acasa si urmareste ce se intampla pe hashtag-ul #BlogJuan si care dintre concurenti provoaca mai multe reactii. Sa incerc sa fac abstractie de faptul ca ii cunosc pe aproape toti cei care au intrat in finala si sa fiu corecta si impartiala. Greu, dom’ne, foarte greu.

Apoi am incercat sa imi aduc aminte cat am ras la fiecare dintre posturi. Ce mi-ar fi placut mie sa mi se intample, ca femeie, ca pana la urma de aia sunt in juriu, ca-s muiere si pot sa imi dau cu parerea care dintre barbati sunt mai misto, aia amuzanti sau aia romantici. Si am vrut amuzanti, aia e clar.

Apoi am incercat sa ma gandesc la postul care a transmis cel mai bine ideea de a fi amuzant in demersul de cucerire al unei femei si sa ma pun si in pielea companiei (ca nu pot sa nu fac asta, a devenit deformatie profesionala) si sa vad cine a folosit cel mai bine elementele de campanie si cine a inteles ca asta e o joaca serioasa si trebuie sa gasesti argumentele cele mai potrivite pentru a convinge oamenii sa te voteze.

Sincer, lupta s-a dat intre Ovi si Augustin. Cu Ovi am fost la nenumarate chefuri, am facut nenumarate lucruri misto impreuna, inclusiv ne-am ras foarte tare de foarte multe chestii din lumea asta. Plus ca e de aici, timisorean si e unul dintre oamenii pe care ii simt aproape intotdeauna. El e unul dintre cei pe care ii sun cand am probleme sau cand sunt bucuroasa.

Augustin e un om cu care m-am certat de foarte multe ori, cu care am ras de si mai multe ori, pentru ca e omul acela de la distanta cu care nu simt distanta si, daca trec luni fara sa vorbim deloc, cand ne intalnim parca ne-am fi vazut ultima oara cu vreo 2 ore inainte. Imi e foarte drag, asa ADHD-ist cum e el si cateodata imi vine sa-i cos gura aia care nu mai tace. Dar recunosc in fata tuturor ca povestea lui m-a facut sa rad in hohote mergand pe strada si chinuindu-ma sa citesc la telefonul mobil.

Ovi imi e prieten si sper sa inteleaga ca decizia mea a fost foarte greu de luat, insa am incercat sa fiu cat se poate de corecta. Asa ca votul meu merge spre Augustin Radu.

PS: e prima si ultima oara cand voi juriza ceva in blogosfera. Nu pot, nu stiu si nu vreau sa imi jurizez prietenii.


9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *