Putem face lucruri minunate impreuna

Poate cel mai greu lucru, atunci cand esti organizator de evenimente si blogger, e sa scrii despre evenimentul tau, la care ai muncit mult, avand in vedere un singur lucru: toata lumea sa fie multumita. Asa a fost si cu “Bloggeri la schimb“, un eveniment (sau doua chiar) care nu mai fusese facut de nimeni, al carui concept a fost totalmente nou pentru online-ul romanesc.

Impreuna cu AlexandraAlina si Razvan, ne-am bucurat de sprijinul neconditionat al celor de la Siemens, in special de sprijinul a trei oameni care ne-au devenit prieteni: Dan Santimbreanu, Andreea Marinescu si Cristina Marcu. Am petrecut ore in sir vorbind la telefon sau pe e-mail, ne-am batut impreuna capul cu programul, cu cazari, cu partenerii Siemens din alte orase, am rezolvat probleme ad hoc si ne-am bucurat impreuna de reusita, in serile ce au urmat evenimentului. Poate ca de aceea nici nu ne-a fost foarte greu sa le punem pe toate cap la cap, ne-am avut unii pe ceilalti si am lucrat ca o echipa care s-a intins in trei orase importante din tara: Cluj-Napoca, Bucuresti si Timisoara.

Sprijinul cel mai mare, insa, l-am avut din partea bloggerilor participanti, care au adus cu ei, pe langa disponibilitate (ca nu e usor sa pleci de la munca in timpul saptamanii), foarte foarte mult entuziasm si dorinta de a mai invata ceva, impreuna cu noi. S-au implicat, au pus intrebari, au muncit fara sa comenteze, au fost peste asteptarile tuturor, dovedind inca o data ca blogosferele locale fac ceva minunat impreuna, daca isi doresc asta.

Poate cea mai mare surpriza am avut-o din partea bloggerilor brasoveni, pe care nu-i cunosteam la momentul intalnirii noastre pe strazile Sibiului. Tineri si plini de viata, pusi pe glume, dar seriosi cand a fost nevoie, au fost amalgamul perfect pentru 3 zile perfecte. Am fost foarte incantata si de ceea ce au transmis sibienii de la Brasov, mai ales filmuletele pe care le puteti gasi aici.

Partenerii nostri, cei care ne-au sustinut in ideea noastra nebuneasca, au fost si ei parte din echipa, ca fara ei nu se putea. Am avut ajutor si din partea blogosferelor locale, care ne-au sustinut cu tweeturi, articole, postari pe Facebook si am simtit ca fiecare om a dat o mana de ajutor, iar acest eveniment nu a fost unul in care au fost implicati doar cei 20 de bloggeri care au lucrat pentru o zi intr-un sediu Siemens, ci a fost proiectul unor orase.

Si pentru asta, va multumesc din suflet.

Bloggeri la schimb este un eveniment TVdece şi Nebuloasa în colaborare cu Siemens România şi susţinut de: Hotel Levoslav, Porsche Timisoara, Restaurant Belvedere, Hotel Best Western Fusion, Pizza Hut,  Supporter Pub and GrillVintage PubHotel AmbientAutonom Rent-a-car şi Compania de online.

PS: daca va intrebati, “Bloggeri la schimb” nu se opreste aici. Facem o mica pauza, timp in care mai umblam putin la concept, dar vom reveni mai curand decat ati crede :)


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *