Viata de branduri

Beau Coca Cola, fumez Kent (lung, de ala de doctori). Dimineata, cafeaua e Jacobs (de vreo cativa ani), mai mananc si cate un Activia Mic Dejun, cand imi aduc aminte.

Sun de pe telefonul meu HTC Desire diversi colaboratori, mai trimit si cate un SMS de pe el. Bine, hai, mai multe. Operatorul de telefonie e Vodafone. Deschid laptopul Toshiba (ii spun Bozo, dar e de la Toshiba, totusi). Cateodata merg la baie, tot dimineata. Hartia igienica e Zewa, gelul de dus e de la Dove, sampoanele sunt de la Farmec. Pasta de dinti e Blend-a-med, dar folosesc si Colgate. Cum are la magazin. Sapunul de fata e tot Dove, imi place mie 1/4 crema aia din el.

De vreo 2 zile am si o tableta Samsung, pe care mi-o doresc de vreo 2 luni. Na, o am, si ma mandresc cu ea.

Cateodata am zi de spalat haine, la masina de spalat Zanussi. Nu e a mea, ca stau in chirie, dar cred ca proprietarii au primit ceva stimulent de la astia, ca si aragazul tot Zanussi e. Si cuptorul cu microunde.

Brandurile de mai sus sunt alegerile mele.

Daca sunt blogger nu mai am voie sa fiu de acord cu ceva sau sa imi placa ceva? Trebuie neaparat sa fac tot ce fac pentru ca primesc bani si piscoturi pentru asta? Am incetat sa mai fiu OM?

Pe bune?

PS: al doilea lucru pe care l-am invatat despre blogging a fost “nu scrie niciodata vreun articol platit daca n-ai scrie despre acel lucru si fara sa fii platit”. Cine ma crede, bine, cine nu, iara bine.


11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *