Jurnalism

Multa lume stie deja ca am aparut intr-un interviu al ziarului Adevarul, editia de Timisoara. Am primit o multime de felicitari de la multi oameni dragi care au fost incantati ca “m-au dat” la ziar.

Recunosc, ideea ma incanta si pe mine atunci cand am dat interviul. Pentru ca ma intalnisem cu respectivul reporter inainte de licitatia pentru Daniel Raduta si ma bucuram ca pot sa spun povestea evenimentului si pot sa multumesc oamenilor cu care am lucrat. Si, cu toate ca eram prinsa pana peste cap cu ultimele pregatiri, mi-am rupt o jumatate de ora sa vorbesc despre ceea ce se intampla acolo, despre munca noastra, despre tot, mentionand de la bun inceput ca nu vreau sa fiu doar eu cea care primeste meritele pentru actiune.

Ieri, am fost socata sa vad ca tot ceea e discutasem cu reprterul respectiv, a disparut in neant. Oamenii mentionati de mine parca nici nu au existat vreodata, ceea ce am spus despre actiune nici n-a fost macar amintit, iar tot ceea ce s-a scris a fost preluat din articolele de pe blog, aproape cu copy/paste.

In momentul in care m-am enervat, un om a carui parere o respect si o apreciez mi-a spus asa: “data viitoare, sa te inveti sa ceri intrebarile pe e-mail”. Probabil ca de acum inainte asa o sa fac, daca va mai fi cazul.

Imi cer scuze tuturor celor care au lucrat cu mine si care nu s-au regasit in articolul respectiv. A fost o munca de echipa si vreau sa multumesc tuturor inca o data pentru eforturi: Mile, Ramona, Cristina, Raul si Amalia.


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *