Leapsa cu si despre vicii

Superbul Ovi Sirb mi-a trantit o leapsa. Acum, ce sa zic io, cam dubase intrebarile astea, ca pe mine ma citesc si neamuri, fosti vecini de cand eram mica, oameni care cred despre mine numai de bine. Dar no, o leapsa e o leapsa si nu vreau sa ma loveasca 10 ani de ghinion daca n-o indeplinesc. Asa ca as face bine sa purced la raspunsul intrebarilor: cam ce ma face pe mine sa ma bucur de cele lumesti.

Berea. Nu-s bautoare de bere. Chiar deloc. Cu exceptia Timisorenei nefiltrate, care da peste cap tot ceea ce am crezut eu despre bere pana acum. Cine ma cunoaste stie ca am facut cea mai mare reclama posibila la nefiltrata Timisoareana. Si am martori din toate colturile tarii, parol.

Tigarile. Am fost devotata Lucky Strike de cand m-am apucat de fumat si pana acum un an. Am fumat Lucky fara filtru, Lucky rosu si, pentru vreo 7 ani, Lucky Lights. Le-am schimbat atunci cand au schimbat ambalajul si l-au facut din rosu albastru. Yuck, nu mi-au mai placut, stiu, sunt nebuna. De vreun an am trecut pe Kent lung, tigari de doctori.

Cafeaua. Acasa, Amaroy sau Jacobs, ca mie imi place cafeaua fiarta, nu la filtru. Daca ies, neaparat imi trebe Illy sau Lavazza. Nu ca n-as bea si alta cafea, sunt cea mai cafengista persoana din lume, dar savurez cu adevarat doar cafelele de la marcile mai sus amintite.

Taria. Aici m-ati nimerit, ca asta mi-e bautura cand ies afara din casa. Pana acum cateva luni, prestam cu drag “Jack on the rocks”. Eventual cu o Cola langa (neaparat Coca Cola, nu suport Pepsi). Dar, un prieten mi-a spus, citez: “nu mai bea mizeria aia de blended si inceaca sa bei single malt.” Ceea ce am si facut, am inceput sa le iau la rand: Glenlivet, Glenfiddich, Glenmorangie, Caol Ila si, my personal favourite, Macallan. Asa ca daca cineva vrea sa imi faca o bucurie cand ma scoate in oras, sa ma duca intr-un loc in care au Macallan.

Deci, vicii recunoscute si marci tradate. Cine-i la rand? Dora, Crina, Nicoleta? 😉


14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *