Live e intotdeauna mai bine

Concertele live, cele mai multe dintre ele, reusesc sa imi dea starea aceea de bine si de confort pe care o caut zilnic, prin lucrurile pe care le fac. Ma las in voia muzicii, cant, zambesc si simt senzatia aia care iti ridica parul pe maini, ma las in voia ei si traiesc tot ce se intampla acolo, pe scena.

Pana vineri, ultima oara cand am simtit acea senzatie de liniste suprema fusese la concertul lui Nicu Alifantis & Semineu Band, de la Folk Alba (un festival care mi-a deschis ochii in ceea ce priveste muzica romaneasca si mi-a ramas in suflet intr-un fel pe car nu-l pot descrie), cincert pe care l-am simtit de parca ar fi fost doar pentru mine, n-a mai contat ca mai sunt alte sase sute de oameni in jurul meu. Insa vineri am stat la un metru de doi oameni, Emil Kindlein si Dan Petre pe numele lor, care au reusit sa ma faca sa traiesc din nou muzica romaneasca asa cum trebuie, asa cum merita. Fie ca au cantat din chitara, voce, muzicuta sau toate la un loc, muzica lor a fost extraordinara, doua ore de intensitate care au parut doar 5 minute.

Toate s-au intamplat la Jazz Office, un loc mic, cald, care te face sa te apropii de toti cei de langa tine, n-ai spatiu sa fii singur, nu poti sa stai in intimitatea ta, trebuie sa imparti, vrei-nu vrei. Desigur, asta se intampla in timpul concerteleor, ca in rest locul este numai bun pentru a sta la o cafea, la un pahar de vorba sau chiar sa iei o gustare, un pranz sau o cina, au mancare chiar buna si un bucatar venit direct din Italia.

Jazz Office are si cont de Facebook (nu, nu pagina, poate ii conving sa-si transforme contul), si site pe care puteti vedea programul de concerte.


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *