Mai urcam o treapta


Am niste zile tare intortocheate. Ba cu treaba, ba cu tot felul de decizii pe care trebuie sa le iau, ba cu sentimente pe care tot trebuie sa le analizez, ca, Doamne, mult incercata mai e mintea unei femei. Sunt lucruri pe care vreau sa le fac, dar timpul nu-mi ajunge, am momente in care ma simt al naibii de frustrata de acele unui ceasornic care se afla doar in mintea mea, ca de mult nu am mai vazut ceasuri cu ace si masura timpului meu e facuta din cifrele din coltul unui laptop mult prea folosit.

Obiceiurile mele sanatoase au stagnat in pagina pe care le adun. Nu pentru ca n-am deprins si altele, ci pentru ca, intr-un fel, am incercat sa le tin pentru mine si sa ma bucur eu de ele, inainte sa vi le arat si voua. Printre organizare de conferinta si intalniri, m-am bucurat de niste spectacole de teatru, dans sau muzica, iar colectia mea de bilete e, acum, impresionanta, avand in vedere ca e ceea ce am strans in ultimele 7 luni. Am iubit (si iubesc) campania asta, a celor de la Activia – Danone, in ciuda controverselor. De ce? Pentru ca mi-au dat voie sa-mi aleg singura ceea ce ma reprezinta si ma face fericita, m-au lasat sa ma bucur in libertate de tot ceea ce ma face sa zambesc. Un om fericit e un om sanatos si, pana la urma, asta e sanatatea pe care ne-o dorim si o cautam cu totii, de-a lungul intregii noastre vieti.

Sanatatea e si o stare de spirit, cateodata mai importanta decat sanatatea fizica, desi, fara aceasta din urma, nu stiu cat suntem de dispusi sa ne pansam sufletul. Si pentru ca datorita campaniei “Obiceiuri Sanatoase” am reusit sa gasesc in jurul meu oameni cu aceeasi dragostre pentru frumos ca si mine, am decis sa nu renunt la pagina dedicata de aici, de pe blog. A fost o colaborare minunata pentru mine, in care am crezut si in care o sa cred tot timpul.

De aceea mai urcam o treapta in relatia noastra si, impreuna cu alte ambasadoare ale brandului Activia, vom continua sa facem lucruri frumoase pentru sufletul pe care avem tendinta sa-l uitam, pentru trupul pe care il credem mult prea puternic si de neatins.

Le imbratisez cu mare drag pe fetele cu care am lucrat cot la cot (Alina, Raluca, Denisa, Andreea si Ruxa), le spun “la revedere” si “bine v-am gasit!”


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *