Marius Matache in concert la Timisoara

Afis turneu martie Mi-i drag tare Make cand canta. L-am aplaudat de vreo cateva ori in Bucuresti, in Drobeta, in Alba Iulia, ba chiar si la Timisoara, in singurul concert de pana acum – aprilie 2013. Mi-i drag pentru ca in timpul concertelor lui e cu multa voie buna. Versurile cantecelor lui folk sunt perfecte pentru a sterge orice necaz al unei zile.

Cu trei zile in urma, Marius Matache a inceput cel mai amplu turneu national din cariera lui muzicala: 11 concerte in 11 orase din tara. Si asta pentru ca sarbatoreste 11 ani de muzica pe scena, ani mai buni sau mai rai, dar in care a avut multe reusite. “Primăvara HOINARă” se numeste turneul si ajunge in Timisoara pe data de 12 martie, la 80’s Pub (str. Aries nr. 19); intrarea e libera, zambetele sunt de la Make.

Inainte sa va dau o muzica buna de ascultat, va dau niste vorbe de la Make catre voi, cei care cititi randurile astea: “Atunci cand urc pe scena, am un singur scop: sa fac oamenii sa zambeasca. Daca cel din fata mea pleaca de la spectacol mai senin, mai optimist, mai hotarat sa schimbe lumea in bine, atunci artistul Marius Matache si-a indeplinit menirea.”

Programul concertelor urmatoare:

• 12 martie – The 80’s Pub, Timisoara;
• 13 martie – Casa de Cultura Traian Demetrescu, Craiova;
• 18 martie – Biblioteca Municipala Radu Rosetti, Onesti;
• 19 martie – Restaurant Casa Veche, Roman;
• 20 martie – La Fierarie – Pub Boem, Suceava;
• 21 martie – Casa de Cultura Municipala Gura Humorului;
• 22 martie – Pub Km 0, Piatra Neamt.

Mai e de spus ca Make pregateste lansarea celui de-al doilea album al sau, in a doua parte a acestui an. “Primăvara HOINARă” e un turneu realizat cu sprijinul Domeniilor Samburesti; partener media al turneului e Kooperativa 2.0


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *