Mic moment de zambet pe buze

Frumoase zile. Cu munci si pregatiri, nervi si deznadejde (cateodata), dar frumoase. Am atata avant in mine incat mi-e teama sa n-o iau la fuga, intr-o buna zi, la propriu, ca sa-mi consum energia. Pana acum m-am tot intrebat de unde-mi vine entuziasmul, cum pot sa-l mai dozez, dar am decis sa ma las dusa de val: pana la urma, cine stie cat va dura.

Mai primesc tot felul de vesti ciudate, unele mai rele, altele mai putin rele, dar intotdeauna rezolvabile. Asta e pretul platit de freelancer-i: nu e nimeni in jur sa-ti rezolve problemele, nu exista colegi, sefi, parteneri (ca nu toate lucrurile din lume le fac cu un partener), esti singur cu toate cele si tre’ sa le dai de cap. Asa ca, uneori, paranoia is my friend si am niste reactii dintre cele mai ciudate atunci cand oamenii vor sa ma surprinda.

Cand m-a sunat Irina de la Romtelecom, eram in mijlocul unei zile pline, desi nu facusem altceva decat sa trimit e-mailuri. Dar fusesera atat de multe si importante (deci trebuia sa fiu atenta, cea mai atenta), ca ma simteam sleita de puteri si cand mi-a spus sa intru pe www.afacereaoltei.ro, am intrat in panica, desi stiu ca nu sunt oameni care ma contesta anonim, ca discutiile cu cei care au ceva de obiectat asupra unor lucruri pe care le fac se duc onest, in public, fara cuvinte urate.

Site-ul nu se incarca (Bozo asta al meu are, totusi, caeva momente de leneveala) si eu o intrebam pe Irina daca e nasol ce o sa gasesc acolo. Ea a inceput sa rada si mi-a spus: “Nu poate sa-ti faca omul o surpriza, ca te si gandesti la toate relele din lume.”

Si surpriza a fost. La incarcarea site-ului, dupa ce am vazut ce scrie acolo, mi s-a pus un zambet larg pe buze, unul din acela de bucurie sincera si curata. Bucuroasa ca oamenii de la Romtelecom s-au gandit la mine, ca au facut o actiune de PR atat de misto (textul de pe site e personalizat, semn ca ma si citesc si stiu despre ce scriu, care imi sunt pasiunile si ce ma face fericita), ca ziua mea a devenit si mai buna decat fusese pana atunci.

Partea faina e ca oricine are o mica afacere poate primi acelasi cadou de la Romtelecom, daca urmeaza niste mici pasi care se gasesc aici. Fara costuri in primul an, iar dupa primul an se va plati o taxa lunara, daca proprietarul site-ului decide ca vrea sa-l pastreze. Nu stiu care e taxa inca (o sa aflu, ca eu intentionez sa pastrez si sa folosesc acel domeniu), insa e minunata ideea de a-i sprijini pe micii inteprinzatori in a-si face domeniu propriu pe .ro. Iar lucrul cel mai fain mi se pare ca nu exista conditii pentru asta, adica nu trebuie sa fie abonat Romtelecom, Clicknet sau Dolce pentru a avea acces la acest serviciu.

Bravo, Romtelecom. Pentru idee, implementare, PR si implicare.


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *