“Ne-am dat in petic la Desperados Wild Party”

Joi, pe 6 octombrie, Desperados Party a fost la Timisoara. Da, am suferit ca n-am putut merge si eu, dar am avut corespondenti speciali: pe Alexandra si pe Cristi, care au facut ce au facut si au reusit sa surprinda momentele petrecerii, in ciuda tentatiei de a turna in ei bere cu teqilla, cu nemiluita 😀 Multumesc, dragilor! Ah, si daca vreti sa vedeti mai multe fotografii, le gasiti pe Facebook.

Alexandra:

Desperados, adica o sama de ”disperati” care urmeaza s-o comita grav. Wild, adica salbatic. Party, adica ”dezlantuie animalul din tine”. Desperados Wild Party, adica nonconformism! Exact acesta a fost cuvantul care a predominat joi seara la Halele Fructus din Timisoara: nonconformism!

Desi m-a atentionat El ca nu o sa fie bas o petrecere fancy, eu, bucuroasa ca in sfarsit mai evadez din casa, am scotocit prin tot dulapul si mi-am pus toale de sarbatoare, cu tocuri si toate cele. Ca sa ajung la Desperados Wild Party si sa-mi dau seama ca trebuie sa merg inapoi acasa si sa ma schimb, fiindca pur si simplu nu ma potriveam cu peisajul: o hala industriala imensa, cu praf de ciment pe jos, cu graffiti pe pereti, un candelabru gigantic din sticle de bere goale, bere cu gust de tequila la discretie, tatuaje si muzica pe masura!

Pana la urma am scos-o la capat si a inceput distractia! La intrare am fost primiti (nu, nu cu paine si sare) cu bere Desperados. Apoi, pe ritmurile lui Norzeatic am spus ”Da!” in fata starii civile constituita din staff-ul Desperados, avandu-le ca martori pe ”ele doua”. Ce-i drept, el eram mai entuziasmat de faptul ca primisem catuse, decat de faptul ca tocmai ne-am casatorit. Fuuu, barbatii astia…

Ne-am ”incatusat” (pe vecie – credea muierea din mine) pentru cateva ore, ca pana la urma sa bagam divortul, fiindca El m-a parasit pentru ea. Deh, dragostea NU e eterna!

Totusi, am ramas prieteni si ne-am dat cu voie buna si bere pana la sfarsitul petrecerii. R.O.A. ne-a facut sa (re)confirmam ca ”ne place, place, place!” la Desperados Wild Party Timisoara. Apoi, am dat peste un nene pe care nu l-am mai zarit in viata mea si care a tinut neaparat sa-mi arate cat de mult ii place si dumnealui Desperados. Ui:

Spre sfarsit ne-am dantuit pe ritmuri de Ursula 1000. Am fost mega impresionati de fachirii care se jucau cu focul pe acolo. Daca mai insistam cu vreo cateva beri, cu siguranta eram in stare sa organizam si un ”duel” cu ei.
O chestie care nu prea mi-a placut: felul in care niste domnisoare plimbau reptile (iguane si serpi) prin multime, oricine putand sa le atinga. Adica, acolo erau oameni foarte ”fericiti” si mult fum. Chiar mi s-a facut mila de bietele animale…

Dar, mai multe despre Desperados Wild Party Timisoara va va mai povesti si El. Eu nu mai pot decat sa zic: Desperados Wild Party, Y U SO AWESOME? Y U NO COME BACK TO TIMISOARA?!

Cristi:

Cand am auzit prima oara de Desperados Party, habar n-aveam ca era vorba de o bere (deh, lipsă de cultura generala). Apoi, cand am vazut pozele pe bloguri, am zis ca trebuie sa fie ditamai dezmatul. Si sincer, asa a si fost: ”orgie cu bere cu tequila intr-o hala parasita”.

Va dati seama cum e cand te asteapta organizatorul la intrare, cu berea in mana? Va spun eu: iti vine sa-l iei in brate si sa-l tuci tat! Dar n-am făcut asa, ci am pasit grabit sa vad ce alte surprize ni s-au mai pregatit. Intr-o parte ii gaseai pe cei care tatuau tot felul de insemne Desperados, intr-alta unii oficiau casatorii, graffiti peste graffiti, iar in rest oameni cu voie buna agatati de cate cel putin o sticla de bere. Mai incolo am descoperit barurile si scena, iar in centru atarnau doua femei cu cusca.

Cand a inceput distractia si muzica toata lumea s-a lasat purtata de ritmuri amestecate cu vapori de bere si sustinuta de animatoarele si animatorii urcati pe baruri. Admirabila priveliste! Sa nu mai zic de candelabrul mai sus pomenit care m-a fascinat. Si mai ca l-as fi dosit undeva, sa-l spanzur in sufragerie :D.

Despre cantareti, nu pot sa zic decat ca m-am bucurat enorm sa-l revad pe Vexxatu Vexx aka Methadon 3000 aka Norzeatic (sper ca nu m-am inselat) pe scena. Adica omul ala, face muzica de mai bine de 15 ani. Si o face bine! La fel si ROA, dar despre ei n-are rost sa va mai zic cum au rupt boxele.

Printre altele, am vizitat si Wedding Chapel-ul, unde am descoperit o multime de cupluri (in toate combinatiile posibile). Am fost atat de impresionat de valul de doritori incat vreau sa va marturisesc ca ne-am casatorit si noi: Eu, Ea si berea Desperados.

Inainte sa inchei, vreau sa va spun ca Ea a fost putin afectata de modul in care oamenii s-au purtat cu acele animale: fum, galagie, stres, etc. Sincer, ii dau dreptate si sunt de acord cu ea. Iata si dovada.

P.S.: Nu m-am putut abtine, si am facut o mica statistica referitoare la activitatea #DesperadosParty Timisoara de pe Twitter.


No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *