O noapte alba la TIFF

UPDATE: Ioana, felicitari! Ne vedem la concerte :)

Sau, cel putin, asta promit organizatorii: umbla zvonul ca TIFF Music Night va fi ceva legendar, nemaivazut si nemaiauzit. Iar eu voi ajunge la Cluj fix maine, cand se va intampla minunea de petrecere.

Trupele si DJ-ii vin de peste tot: Baba Zula (Turcia), Nôze (Franţa), DJ-ii Nico de Transilvania (Marea Britanie), Buscemi (Belgia) şiSekuoia (Danemarca). Mi se sopteste ca Nôze au un sound balcanic ce nu ne va lasa sa prea stam jos in timpul prestatiei lor. Io nush ce sa zic, ramane sa ma conving cu ochii si urechile mele, dar chiar cred ca va fi misto.

Si pentru ca nu-mi place sa merg singura la petrecere (da, stiu, nu voi fi chiar singura, voi fi alaturi de ceilalti bloggeri prezenti la TIFF), am o invitatie pentru unul/una dintre voi. Sa ne cunoastem daca nu ne cunoastem, sa ne reintalnim, daca ne cunoastem, sa stam, cu timp, la o bere si-o poveste.

Asa ca lasati-mi un comentariu, pana maine (luni, 4 iunie) la ora 16, in care sa imi spuneti de ce ati vrea sa fiti prezenti la TIFF Music Night. Ce asteptari aveti, daca aveti, ce stiti voi despre artistii astia (mie, una, mi-ar prinde bine, recunosc ca nu stiu foarte multe despre artistii de mai sus), in principiu, de ce vreti sa fiti la party.

Bilete la TIFF Music Night se gasesc aici sau la casieriile TIFF din Cluj.

No, ne vedem, nu?


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *