Partenerii fara parteneriat (1) – DoubleTree by Hilton

In organizarea oricarui eveniment e nevoie de parteneri. De oameni care sa te sprijine cand cred din toata inima in ideea ta, chiar daca acel parteneriat nu inseamna ca-ti ofera o gratuitate, ci ca fac tot posibilul sa-ti fie alaturi asa cum se poate. Acei oameni se reunesc sub numele unei companii, de obicei, insa, fara crezurile personale din spatele fiecarui brand, n-am ajunge sa ne cunoastem si sprijinim de cate ori ne unesc aceleasi sperante.

Unul dintre acesti parteneri este DoubleTree by Hilton din Oradea. Hotel de 5 stele (si le are pe toate, ba chiar o jumatate in plus), cu minunata grija pentru clienti, ar putea fi cam cel mai fain hotel in care am stat in tara. Stiu asta pentru ca m-au tratat ca pe o mica printesa, nestiind ca am de gand sa scriu despre experienta de o saptamana de locuit acolo.

Totul incepe inca de cand pui piciorul in receptie pentru prima oara. Inregistrarea cazarii este insotita de un cookie cu fulgi de ciocolata si migdale, aburind, chestie care-ti da de lucru pana ajungi in camera, moment in care te bucuri si mai tare ca te-ai cazat acolo. Camere mari, cu spatiu de lucru si spatiu de odihna, plus ceea ce se numeste “king size bed”, inalt, lat si lung cat sa vrei sa-ti petreci o dimineata lenesa in el, cu o cafea calda si o carte buna. Astea au fost vise, n-am avut vreo dimineata pe care s-o lenevesc in pat, desi tare mi-as fi dorit.

DoubleTree by Hilton

Apoi micul dejun. As putea sa mananc toata viata “scrambled eggs”, e singurul fel de omleta care-mi place la nebunie si habar n-am s-o fac acasa, desi am incercat. Cafeaua e adevarata, nu o chestie slaba facuta la un filtru de demult, iar ospatarii sunt pe-acolo, fara sa agaseze, dar langa tine cand ai nevoie de ceva.

Cele sase zile de workshop-uri PRbeta s-au tinut in doua sali de conferinta de la ei. Ambele foarte bine dotate, iar pauzele de cafea au beneficiat de aceeasi cafea gustoasa si grija la patiseria in fiecare zi altfel. Eram ca la ouale Kinder, in fiecare dimineata ma intrebam cu ce bunatati o sa vina ospatarii care se ocupau de noi.

Am platit pentru servicii, asa ca o intrebare buna ar fi asta: “daca ati platit, de ce sunt astia parteneri?” Motivele sunt doua: primul – au fost deschisi la negocieri, lucru foarte important atunci cand e vorba de o oferta pentru o saptamana, ce include o gramada de chestii care-ar trebui platite; al doilea – pentru ca au fost suficient de intelegatori si au acceptat termenul nostru de plata, stiind ca toate cele pe care le facem noi, in atatea orase, au nevoie de sprijin.

Multumim, Ana si Anca, pentru bratele voastre deschise, pentru felul in care ne-ati primit la voi si pentru rabdarea cu care ne-ati ajutat sa facem totul sa fie perfect pentru studentii nostri.

*sursa foto

PS: in tot timpul petrecut la DoubleTree by Hilton n-am incercat centrul spa, din lipsa de timp; da, mi-e ciuda rau.

PRbeta Workshops e un eveniment sustinut de Romtelecom. Parteneri: Danone si Autonom Rent-a-Car.


No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *