Niciodata nu-i prea tarziu sa faci scoala

Asta e o vorba pe care o stiu de multa vreme. In ceea ce priveste blogging-ul, e minunat ca niste oameni s-au gandit sa dea o mana de ajutor celor care vor sa inceapa un blog si nu stiu de unde sa-l apuce. Ma tot gandesc ca, poate, as fi fost si mai departe daca la vremea la care m-am apucat eu de blog ar fi fost cineva sa imi explice cum sta treaba cu pagina asta personala, de ce sa scriu si cum sa scriu. A trebuit sa aflu singura :)

Ei bine, dragii de la Dream Production (cei care administreaza platforma blogu.lu) revin cu cel de-al doilea an al Scolii de Blog si va invita sa participati la atelierele atent construite de Richie, Corina, Lexu si Cristina. Studentii vor invata despre cum sa comunici pe blog, cum sa ti-l structurezi, ce faci atunci cand ai un blog de nisa si multe alte treburi utile.

Asa ca, daca n-ati facut-o pana acum, mai aveti timp pana pe 1 decembrie sa va-nscrieti, iar cursurile vor incepe pe data de 7 decembrie. Vor fi 4 sesiuni (7,9,14 si 16 decembrie) si garantez ca veti iesi mai luminati de acolo.

Sa inceapa scoala, zic 😀


7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *