Plimbareala pe la Cluuuuj

E clar, vara 2010 e vara plimbarilor, a redescoperirii tarii si oraselor in care traim. Redescoperirea Romaniei intra in sarcina lui Bobby Voicu si a Petromului, iar plimbarile prin orasele de frunce intra in sarcina oricui vrea s-o preia. E ca un fel de leapsa, pornita de Corina Georgescu si preluata de oameni care se simt mandri de locul in care traiesc. Pana acum au fost doua actiuni de felul asta: plimbarea prin Bucuresti, apoi cea prin Arad. La prima am fost, la a doua n-am putut din cauza de munci.

Urmeaza plimbarea prin Cluj, la care (cu mandrie pot sa spun) am fost invitata de Andrei Crivat si BlogDeTurism, impreuna cu alti oameni misto din tara. Eram tentata sa spun ca eu cunosc Clujul, doar am fost acolo de nenumarate ori, dar, mai apoi, mi-am dat seama ca probabil nu-i cunosc nici 5% din secrete, si tocmai pe astea vreau sa le descopar.

Pe langa EBucataria, care ne va hrani cu drag, mai avem si alti oameni care au “uneltit” ca noi sa ajungem si sa ne bucuram de cluj: organizatorii West City Hotel si Blogdeturism plus sponsorii Carpatair, FTR.ro, VinSiEu.ro, Eximtur.

PS: urmeaza si Timisoara, dar toate la timpul potrivit 😉

LE: Ca sa inteleaga toata lumea, Crivat doar ne-a transmis invitatiile, ca el era singurul care avea adresele tuturor.


11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *