PRbeta. The Agency. Am deschis

(scris aseara, in timp ce pregateam cea mai frumoasa si mai plina de emotii zi de munca din viata mea)

Incurcata in ganduri, ma uit la cele doua fete dragi din fata mea care stau, ca si mine, cu laptop-urile in brate. Am parasit de mult camera in care avem birourile cu scaune confortabile, dar nepotrivite pentru munca de noapte. Caci da, e noapte deja si noi inca muncim. Maine anuntam: PRbeta, The Agency.

E frumos, pentru ca muncim la ceva al nostru, ceva ce am crescut impreuna. Prima data impreuna cu Cristina, apoi (de vreo doi ani incoace) am gasit-o si pe Alexandra, cu care am lucrat punctual pe niste evenimente frumoase. E ca noi: idealista, luptatoare, principiala.

Imi amintesc momentul intalnirii cu Stefan (Szakal, investitorul nostru si cel care ne ajuta cu sfaturile business – fondator al  X3[e-spres-oh] si Ctrl-D), in care el ne povestea ca vrea sa investeasca in agentia noastra si noi il intrebam daca e sigur ca vrea sa faca asta. A avut incredere in noi mai mult decat am avut noi; nu doar de acum ci dintotdeauna, ca nu era prima oara cand aveam discutia despre o agentie, doar ca la primul moment al propunerii nu eram inca pregatite pentru pasul acesta. Ma bucur imens ca nu a renuntat la noi si ca a sosit in vietile noastre intr-un fel de “perfect timing”.

Greu de pus in cuvinte sentimentele ce ma incearca: pe de o parte e emotie, pe de alta e nerabdarea aia care-mi spune “sa terminam o data cu asta, ca sa putem munci in liniste”. Apoi ma gandesc ca avem nevoie de parerea celor care se pricep la a analiza un site si sper din suflet ca oamenii sa inteleaga ca le cerem parerea, nu le cerem sa ne promoveze. E foarte important sa primesti un feedback care sa te ajute sa imbunatatesti ceea ce trebuie imbunatatit.

PRbeta Agency

(continuat azi, dupa anuntul public)

Sunt coplesita, asta e sentimentul. De cel putin cinci ore raspund la e-mail-uri, mesaje, telefoane, porumbei calatori. Si, exact asa cum am sperat sa se intample, am primit feedback de la oamenii a caror parere de profesionisti o respect foarte tare. Nu e chiar de colo sa constati ca-s multi cei ce-si rapesc din putinul timp pe care il au ca sa cerceteze site-ul PRbeta Agency. Le-am multumit si m-am bucurat de fiecare vorba buna, gand de bine. Le pretuiesc si le-am pus direct in suflet.

Am crescut ceva din nimic si e un sentiment minunat sa vezi ca munca iti e recunoscuta si apreciata. Insa momentul cel mai emotionant a fost acela in care am citit urmatorul mesaj: “sunt atat de mandra de tine!” Era mesajul care venea de la sora-mea, cel mai important om din viata mea.

Va multumesc tuturor si va invit sa mai dai un ochi pe la noi pe site, din cand in cand. Suntem gata de lucruri mari si frumoase, dar nu vom uita niciodata ce ne-a facut sa incepem PRbeta: dragostea pentru o meserie ce merita sa fie bine facuta.


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *