Presale la abonamentele PLAI 2015

Print S-a anuntat azi: abonamentele la PLAI 2015 (11-13 septembrie 2015) pot fi achizitionate pana la 21 aprilie cu pretul de 50 de lei (in reteaua Eventim). Da, 50 de lei pentru toate cele trei zile de festival.

Sa stiti ca noi ne-am apucat de treaba; de o vreme, deja. Gandim strategii, ne bucuram de pregatirile pentru cea de-a zecea editie; ceea ce va pot spune sigur e ca vom avea parte de o editie cu adevarat aniversara. In rest, nu va mai prea pot spune nimic.

Cel mai frumos gand legat de PLAI e confesiunea unuia dintre participanti, de pe vremea cand eu inca nu eram in echipa lor. Anul era 2009, iar baiatul cu care statusem de vorba venea la PLAI pentru prima oara. Ne-am intalnit la coada la unul dintre baruri si el era extaziat de ce intalnise in festival. “Habar n-am avut ca se poate face ceva atat de fain in Muzeu (Muzeul Satului Banatean – n.m.). am vazut concertele, dar parca nici nu conteaza atat de mult cine vine sa cante si cate premii are. tot ce-i aici e misto, e o alta lume.” Nu l-am mai vazut de atunci, dar e posibil ca el sa fie parte din acel grup de oameni care-si cumpara abonamente la festival cu mult inainte sa anuntam artisti sau program.

Sa ne vedem la editia a zecea de PLAI Festival. Luati-va abonamente, o sa va bucurati ca le-ati luat la banii astia. La ce program avem anul asta…


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *