Prima ediţie Revolution Festival la Timişoara

Revolution Timisoara Azi şi mâine, la Muzeul Satului Bănăţean, se întâmplă prima ediţie a Revolution Festival. Contrar potrivelii, Revolution nu se referă la oraşul revolutiei din ’89 (şi ar cam trebui să scăpăm de stereotipul ăsta), ci e un concept ce aparţine celor de la EXIT, minunatul festival de la Novi Sad, Serbia.

Recunosc, sunt cârcotaşă în ceea ce priveşte festivalul ăsta. Mi se pare că a fost comunicat foarte târziu si foarte puţin. Eu am avut norocul să fiu pe lista lor de presă, dar am văzut pe net că sunt mulţi cei care nu ştiau că se întâmpla. Mare păcat pentru desfăşurarea de forţe de la faţa locului. Dar e doar prima ediţie, sper că la cea de-a doua să se pregătească putin mai bine.

Dar să nu cârcotim, că nu-i nimic constructiv în asta. Mai bine să vă zic ce fac eu azi la Revolution, că merg special să văd două trupe: Noisia şi Dubioza Kolektiv. Şi poate să trag cu ochiul la cum au ales alţii să folosească spaţiul pe care PLAI l-a popularizat indelung şi a ajuns să fie căutat de alţi organizatori de evenimente. Lucru care ne bucură pe toţi: vrem festivaluri în Timişoara, vrem artişti mari, vrem să ne bucurăm şi noi de o ofertă largă de evenimente de acest fel.

Programul întreg îl aveţi aici, iar regulile pentru acces în Muzeul Satului Bănăţean se găsesc aici.

Foto


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *