Primul “silent concert” din Romania

Sebastian Spanache Trio Scriam saptamana trecuta despre noul album al celor de la Sebastian Spanache Trio si spuneam atunci ca se pregateste un concert de lansare asa cum nu s-a mai facut pe la noi.

Stirea a aparut de ceva vreme, dar spun si eu: concertul de lansare “A Pasha’s Abstinence”, din data de 25 aprilie 2014, va fi primul concert silentios din Romania. Asta inseamna ca platitorii de bilete vor primi casti cu care sa asculte minunile de sunete venite dinspre scena montata pe podul “Eiffel” din Timisoara. Biletele se gasesc aici si costa 30 de lei.

Insa nici lansarea in sine, nici premiera nationala in materie de forma a unui concert nu e lucrul cel mai frumos despre acest eveniment, ci faptul ca absolut toti cei implicati in organizare fac acest lucru gratuit: festivalul PLAI, Music Service (sonorizarea, adica), HDV Studio (concertul se va constitui in primul DVD al trupei, care va fi disponibil gratuit), Becherovka, Silent Dance si, desigur, PRbeta Agency.

T8imisoara are o mana de oameni care crede in arta din tot sufletul. Oameni care se implica nu doar cu vorba ci cu fapta, facand tot posibilul ca tot ceea ce e bun si frumos sa se intample si aici, asa cum se intampla in alte parti ale lumii.

Sa ne vedem cu bine la primul silent concert din Romania. Sa-i ascultam pe baietii astia trei pentru care viata artistica e la inceput, dar care, prin muzica lor, arata ca s-au maturizat frumos.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *