Puterea resurselor – workshop-uri pentru companii la PRbeta

PoR-PRbeta O intrebare care se repeta la fiecare final de conferinta PRbeta e asta: “Dar voi nu faceti niste workshop-uri? Structurate de voi, la care voi sa fiti traineri.” Fireste, raspunsul era intotdeauna acelasi: “Si noi invatam inca. Atunci cand vom considera ca putem sa cerem bani pe niste training-uri tinute de noi, o sa fiti primii care veti afla de ele.”

A venit timpul sa spargem gheata si sa incercam sa oferim oamenilor din companiile timisorene o alta perspectiva asupra actiunilor lor in comunicare. Nu spun ca e neaparat perspectiva corecta, in ceea ce priveste domeniul asta fiecare bordei are obiceiul lui. Nu exista reguli generale, in afara de bun simt si o cunoastere foarte buna a companiei pe care vrei sa o promovezi, dar exista niste directii, stabilite de altii si urmate de noi, care au functionat si care vor functiona intotdeauna.

Vor fi doua workshop-uri, pe 6 si 7 august, unul sustinut de mine, despre continut, celalalt sustinut de Cristina, despre relatia cu presa, bloggeri si alti lideri de opinie care pot duce mai departe vorba despre compania pe care o reprezinti. Workshop-urile vor avea aproximativ 6 ore fiecare si vor fi insotite de foarte multa practica, pe langa teorie si studii de caz care sa ne ajute pe toti sa intelegem de ce continutul e, inca, rege.

Inscrierile au inceput de saptamana trecuta si sunt ocupate deja jumatate din locuri. Fiind editia-pilot a evenimentului, pretul pachetului de workshop-uri este de doar 200 lei/persoana. Inscrierea se face prin trimiterea unui e-mail, care sa contină numele/prenumele si compania in care activezi, la adresa contact [la] prbeta [punct] ro. Plata se face online sau prin OP în contul RO59INGB0000999904060075 (Ing Bank).

Va asteptam cu emotie si bucurie sa invatam lucruri despre comunicare frumoasa, atenta si coerenta!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *