Porsche, Mos Craciun(ii) si o Craciunita

180 de copii din centre de plasament aflate in Arad, Oradea, Resita, Caransebes, Lugoj si Timisoara vor fi putin mai fericiti de Craciun. Pentru ca Porsche Timisoara are doi Mos Craciuni (Dan Stefancu, si Daniel Sima) si o Craciunita (Cristina Putan), pe care ii va incarca, la propriu, cu 180 de pungi de cadouri: dulciuri, jucarii si carti.

Nu sunt singuri, au primit si ajutoare: studentii de la Publicitate de la Facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiintele Comunicarii, care s-au mobilizat deja si va asteapta la etajul 1 al Universitatii de Vest sa donati carti si jucarii pentru acei copii care nu-s asa de fericiti. Donatiile au inceput deja si vor continua pana in data de 15 decembrie.

Din 16 pana in 19 decembrie, cei trei amintiti mai sus vor merge cu plasutele la cele sase centre de plasament. Cred ca sarbatorile lor vor fi muuult mai frumoase pentru ca vor primi inapoi 180 de zambete si de o suta de ori mai multa fericire de pe fetele copiilor care isi vor primi cadourile.

Ma bucur tare mult cand vad asemenea gesturi si ma bucur si mai tare cand vad ca sunt oameni care fac eforturi (ca nu-i usor sa te plimbi cu masina prin 6 orase, in 3 zile) pentru niste copii care au avut mai putin noroc in viata. Iar studentii de la Publicitate…jos palaria. Sper sa se adune cat mai multe jucarii si carti.


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *