Redescopera Romania S02E05 – finalul

La ora la care voi cititi aceste randuri, eu sunt pe soselele patriei, in drum spre Sambata de Sus unde se va tine episodul final al Redescopera Romania, sezonul 2. Voi calatori cu Adelina pana la Alba Iulia, de acolo il luam pe colegul George, iar in Sibiu vom face ultima oprire, inainte de Sambata, pe a-l lua si pe colegul Tudor. Deci happy happy road trip.

Mai avem o partenera de drum, o masina care mie imi e tare tare draga (am un prieten care ii zice “vacuta”, deci are si nume de alint) si pe care Porsche Timisoara a avut amabilitatea (da, din nou) sa mi-o puna la dispozitie pentru deplasare. Nu stiu ce m-oi face cand o sa dispara violetul ala de pe ea, ca tare-mi place cum arata. O puteti vedea aici, in toata splendoarea, ca i-am facut un album numai al ei. (Si daca tot vorbim de Fabia, timisorenii pot sa o aiba cu un mega avantaj, zilele astea: reduceri de cateva sute bune de euro. Iaca pret 1 si pret 2, sa nu ziceti ca n-ati stiut).

Ce-om face noi la Sambata? Eh, cine stie, stiu doar ca se va lasa cu lacrimi multe la final. Pentru ca vom fi aproape toti cei care ne-am sustinut, sprijinit si bucurat unii cu ceilalti in cele doua editii ale celei mai frumoase campanii din online-ul romanesc. Iaca poza pentru edificare, ca v-am zis ca am avut niste zile mai mult decat minunate cu “colegii”:

Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCR,DaciaRomtelecomParalela 45si Muzeul National al Taranului Roman. Felicitari tuturor pentru felul in care ne-ati aratat ca Romania e frumoasa si ne-ati facut sa privim cu alti ochi tara in care traim.


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *