Mai puține planuri, mai multă muncă

shutterstock_339070085 Cred că niciodată nu mi-am făcut cu adevărat planuri la început de an. Poate și pentru că nu cred cu adevărat în planurile de felul ăsta, deși sunt destul de organizată. Dorințe am, ca orice om, așa că planurile mele sunt mai mult niște visuri pe care mi le doresc îndeplinite.

Anul ăsta, mai mult ca niciodată, îmi doresc sănătate, pentru mine și pentru toți cei dragi mie. Simt că, din punctul ăsta de vedere,o să am ceva de tras (nu mă întrebați de unde știu, doar știu), așa că mă înarmez de pe acum cu multă răbdare și optimism. În rest, viața mea e liniștită, am acea armonie după care am tânjit multă vreme și pot să spun un singur lucru celor care acum sunt singuri și speriați că tinerețea o ia la goană: niciodată să nu faceți compromisuri. Bucurați-vă de singurătate și păstrați în minte gândul că fericirea vine atunci când ești complet pregătit pentru ea.

Profesional, așa cum am mai spus, lucrurile încep să se așeze foarte bine. Am planuri mari pentru mine si pentru agenția pe care o conduc și sunt foarte curioasă câte dintre ele o să se îndeplinească. Nu pentru că n-aș fi în stare să le duc până la capăt ci pentru că nu totul depinde de mine.

2016 m-a găsit fericită, o stare care cred că se va păstra, cu toate piedicile apărute în cale. Știu sigur că îmi doresc să pot fi mai fermă, să las deciziile emoționale la o parte și să mă concentrez mai bine pe ceea ce am de făcut, nu pe liniștea altora. Așa cum anul trecut a fost primul an în care m-am ascultat mai mult pe mine și mai puțin pe ceilalți, aș vrea ca anul ăsta să-mi aleg cu mai multă grijă oamenii pe care să-i am în preajmă.

Nu în ultimul rând, sper să găsesc inspirația necesară pentru a scrie în continuare aici. E greu după 8 ani, mai ales că activitatea asta nu se mai numără printre cele zilnice, musai de făcut. Știu, trebuie doar să vreau cu adevărat, iar partea cu vrutul mi-a lipsit cu desăvârșire.

Hai, să avem cu toții un an bun!

Foto: New Year Plans by Shutterstock


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *