S-am mai lansat un iPhone. S. 4S

Ca daca iPhone ar fi un personaj de film, ar fi echivalentul lui Bond. James Bond.

Am urmarit marea lansare Vodafone (compania care a anuntat prima ca va aduce minunea in Romania) pe Twitter, ca eu eram in lansare libera catre Alba Iulia (in racheta lui Ovi, care, de fapt, e un avion undercover, nu Logan – altfel nu-mi explic cum am facut doar 3 ore de la Timisoara).

Stiu ca la Cluj si la Bucuresti a fost mare chef mare. Ca Siri a fost vedeta serii si ca toata lumea s-a distrat cu asistenta lui Steve. Iar cea mai tare chestie pe care am aflat-o ca 4S ar putea veni de la “for Steve”. 

Lumea s-a inghesuit la iPhone 4S ca la moaste. Ba chiar Zicu de la TvDeCe a exemplificat, intr-un mic filmulet, cum s-a inchinat el la sfantul 4S (cu Ciulea pe post de cameraman):

Daca vreti si voi un iPhone 4S, Vodafone asteapta, cu abonamente si planuri tarifare facute special pentru aceasta mica vedeta a gadget-urilor.

PS: era sa uit de concursul Blogal Initiative, unde puteti castiga un voucher de 1000 (una mie) de euro. Grabiti-va, ca mai e putin timp pana la ora limita la care se primesc articolele care se inscriu in concurs.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *