Scurte

– E luni. Bleahhhhh….

– Sambata am fost in Bierhaus, la clubul de joc. Am ras de m-am imprastiat, jucand Uno pana la 2 noaptea. La un moment dat, atat de tare radeam, ca aproape m-am inecat de ras. Horia stie. Si Rob la fel.

– Azi am rezolvat cu “noaptea dintre ani” (ce ma irita expresia asta). E o premiera, avand in vedere ca de vreo 15 ani incoace, ma hotarasc undeva intre 28 si 30 ianuarie decembrie, adica.

– Ma intreb de ce cracu’ meu Shupap asta (Stefan Banica, pentru neinitiati) are concerte la care-i full de fiecare data. Info Pro are un concurs stupid cu premii in bilete la concertul (concertele, ca-s nenumarate) de Craciun al lui Shupap. Chestia idioata e ca le pune pe fetele alea care suna sa urle ca si cand ar fi la concert, ca sa-si merite biletul. Scot alea niste oracaieli de te ia instant durerea de cap: “yyyyeeeeiiii, Stefaaaan, ce bine-mi pare ca te vaaaaddd!!”. Penibil.

– Nush ce stiti voi, dar 2 grade in Timisoara inseamna frig, nenica. Si daca mai bate si un alizeu de ala fin, vai de sufletelul alora care se avanta pe sub cerul liber.

– NU VREAU ZAPADA!!! E clar?

– Am vazut un film care m-a bagat in sperieti, la propriu: “I know who killed me”. M-am uitat abia la jumatate din el, cu lumina aprinsa, pe ecran mic si cu un ochi la Echofon. Mno.

– Peste tot numai colinde, Mos Craciuni, zurgalai, sanii, globuri, becuri stralucitoare, veselie. Hah.

– Sa mai si muncim. Zic.


9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *