Stai ca trag!

Sambata dimineata, ora 10. Telefonul suna a trezire, iar mie imi vine sa-l opresc si sa ma intorc pe partea cealalta. “Bine, ma”, imi zice constiinta, “dar spui de doua zile ca mergi, ii urat sa stai sa dormi”.

Cand am ajuns in Jimbolia, la fosta fabrica de caramida canepa (no, ii bine acum?), eram inca reticenta la ideea de a alerga echipata pana in dinti, la 40 de grade, sa impusc ziduri. Mai ales ca, inainte de a incepe joaca, am stat de vorba cu niste draguti de baieti (si frumosi, si destepti, si de un bun simt extrem) despre un site cu si despre muzica, clubbing si alte alea. Si toata lumea stie ca is crashmareasa din fire si ca as asculta muzica oriunde, oricand. Ma apuc de sapat prin site si o sa revin cu impresii.

Ce pot sa spun despre paintball: mi-o placut extraordinar de mult. Poate din cauza ca am scapat nevatamata, doar cu o mica vanataie pe piciorul stang, si aia din cauza ca m-am lovit de banca. Ceea ce nu pot zice de ceilalti: Cezar a alunecat si si-a facut o “buba” de toata frumusetea, Richie s-a ales cu o rana de razboi cu tot cu sange, nu doar o vanataie banala, Raul si-a tras o “tresa” pe umarul stang, iar Mihai mai avea putin si-si rupea piciorul.

De departe, a fost cea mai faina zi din ultimele saptamani. Cosmin, Cristi si Mihai ne-au facut sa ne simtim extrem de bine, iar micii si carnaciorii pregatiti de bucatar (asa rau imi pare ca n-am retinut cum il cheama) au venit exact la fix pentru niste soldati ad-hoc. Sambata seara inca eram cu gandul acolo si cu ideea incoltita de a repeta experienta.

Evident ca n-am facut poze, v-am mai spus ca aparatul meu s-ar pierde prin multimea de obiective care mai de care mai profi, dar am participat la realizarea pozelor Tomatei, pe care le puteti vedea aici.

Echipele, in ordinea numerelor de pe tricou (sau nu):

Echipa “Cu Scufita”: Andreea, Cezar, Richie, Dan.

Echipa “Cealalta”: Anda, Dani, Rob, Mihai.

Echipa “Nebuloasa”: Nebuloasa, Rakka, Raul, Ovi.

PS: Stiu ca melodia pare fara legatura, dar m-a insotit in timp ce scriam postul 😉


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *