Sibiu si Timisoara. Greu de ales

Pana acum 4 ani si ceva, cand m-am mutat in Timisoara, mergeam destul de des la meciurile de baschet ale CSU Sibiu. Mergeam la meciuri pe vremea cand sala Transilvania nu exista si meciurile se jucau la sala de sport de langa Teatrul Radu Stanca. Deci…de mult.

La Timisoara am uitat de baschet pentru ca exista o echipa de fotbal cu mai multa notorietate decat cea de baschet. Plus ca atmosfera de pe stadion era senzationala, doar nu degeaba se supne ca suporterii lui Poli sunt cei mai misto din tara. Si am inceput sa merg la fotbal, pana acum cateva luni, cand am (re)descoperit baschetul.

Stand de vorba cu jucatorii si, mai ales, cu antrenorul, dragul de Dragan, am inceput sa iubesc baschetul si mai tare. Implicit, dragostea mea pentru sport s-a transferat spre echipa BC Timisoara, spre jucatori si spre tot ce inseamna echipa asta pentru sportul banatean.

Da, stau destul de prost in campionat. Neplata salariilor din sezonul trecut a dus la plecarea multor jucatori de valoare si echipa s-a vazut nevoita sa se intareasca cu jucatori noi, care nu au dovedit pana acum ca se ridica la valoarea la care au fost cotati. Momentul e cu atat mai greu cu cat, in sezonul trecut, BCM Elba Timisoara a castigat Cupa Romaniei, deci asteptarile sunt cu atat mai mari.

Acum un sfert de ora am asistat la un moment frumos: Milos Pesic, unul dintre jucatorii care a facut parte din echipa ce a adus Cupa la Timisoara, a revenit acasa, dupa cateva luni petrecute la U Mobitelco Cluj, semn ca “Leii” se intaresc.

Acum, dilema mea vine la meciul de duminica, 14 noiembrie, cand BC Timisoara joaca in deplasare, la Sibiu. Si amu sunt cam ca cetateanul turmentat: eu cu cine tin duminica? 😀


16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *