Timisoara Brands Tour – din culise

Articol care face parte din seria pe care o dedic evenimentului Timisoara Brands Tour, organizat de PRbeta cu sprijinul Primariei Municipiului Timisoara.

Branduri participante: TimișoreanaCramele RecașArsenal ParkBC Timba TimișoaraREC Universitatea de Vest Timișoara, ACS Poli Timișoara.

Parteneri de mobilitate: Peugeot România.

Parteneri: PRbeta, AventuriaAsociaţia Timișoara Capitală Culturală EuropeanăPorche TimișoaraAmvest, Restaurant Belvedere.

Parteneri media: 24-FUNTion.

Timișoara Brands Tour este o franciză a Cluj Brands Tour, un concept marca TVdece

Cand faci un eveniment si vine momentul sa scrii despre el, nu stii ce sa spui. Mi se intampla asta la fiecare eveniment la care sunt in echipa de organizare. Totul e pura pasiune si mai putin legat de partea materiala. Asta e, niciodata nu m-am priceput sa pun banii pe primul loc.

Despre Timisoara Brands Tour o sa va povestesc din perspectiva organizatorului, omul din spatele programarilor, contractarilor, discutiilor si nervilor tipici pentru constructia unui astfel de eveniment. Noroc ca suntem o echipa, iar in asta am fost trei oameni (Cristina, Iulian si cu mine), asistati de Ramona (responsabila cu site-ul nostru) si Oana (desginerul logo-ului si a altor lucruri). Niste multumiri speciale merg catre Dragos, un om fara de care multe nu s-ar face in PRbeta.

Timisoara Brands Tour

O sa incerc sa va povestesc lucruri pe care nu le veti auzi de la ceilalti participanti ai turului, din simplul motiv ca doar noi, cei de la PRbeta, am stat de vorba saptamani la rand cu reprezentantii marcilor prezente in acest tur. O sa va spun povestea fiecaruia, motivatia fiecaruia, pentru ca, oricat de cliseic ar suna asta, si acest tur e despre oamenii din spatele fiecarei povesti prezentate.

O sa aflati care e legatura dintre Jazzissimo Lounge, locul in care Make isi lanseaza maine albumul folk “Hoinar prin Piata Matache”, si BC Timba Timisoara. O sa intelegeti de ce exista controverse in ceea ce priveste noua echipa de fotbal si care e cel mai cunoscut membru al echipei. O sa va povestesc despre Alexandra de la Cramele Recas si motivul pentru care a avut atata incredere in ceea ce i-am prezentat, o sa va spun povestea din spatele pregatirilor pentru Arsenal Park, de ce i-am ales pe cei de la Aventuria sa ne insoteasca si, in fine, o sa va spun de ce sunt atat de dornica sa povestim cu totii despre aderarea Timisoarei la titlul de Capitala Culturala Europeana in anul 2021.

Si o sa va povestesc si de ce am ales sa includem Peugeot in toata treaba asta, care e legatura cu Timisoara si de ce au o poveste de spus.

Nu va promit picanterii, dar va promit povesti frumoase, cu detalii care vor merita citite.

Parol.


No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *