Hoteluri din Romania

Ma gandesc de multa vreme sa scriu postul asta, in care sa scriu despre hotelurile romanesi in care am fost cazata in acest an. Si avand in vedere ca am petrecut 116 nopti prin hoteluri (doar in 2011), cred ca pot sa dau niste referinte corecte. Atentie, urmeaza post cu link-uri si poze, iar orasele sunt prezentate in cea mai aleatorie ordine posibila.

Cluj Napoca. Cand ma gandesc la Cluj, am un singur hotel in minte: Best Western Fusion. Pentru ca e mare, pentru ca are camere misto, bai largi, mancare excelenta, wireless, prize multe si peste tot (inclusiv in holul receptiei si in restaurant) si pentru ca are o camera la etajul 5 in care exista cel mai mare pat de hotel pe care l-am vazut vreodata:

Oradea. Hotelul in care am petrecut 16 nopti consecutive, adica Living In. Un hotel-apartament, cu preturi mici spre foarte mici (pentru ca intr-un apartament se pot caza minim 4 oameni). E ca o casa in deplasare, cu bucatarie, baie, living si dormitor. Prize peste tot, wireless si balcoane imense.

Alba Iulia. Hotel Parc, fara indoiala. Pentru camerele mari si luminoase, internet si mancarea excelenta de la restaurantul hotelului. Si pentru ca e singurul hotel la care in baie te asteapta si o periuta de dinti, pe langa sapun, sampon, casca pentru dus etc.

Daca va place si mai vreti recomandari, continui cu posturile despre hoteluri. Daca nu, nu :) (poate aveti si cateva orase in care v-ar placea sa mergeti si doriti recomandari de hoteluri de acolo)


7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *