Vremuri bune se arata

Traim niste vremuri cam rahatoase, asa. N-au trecut trei saptamani de cand am fost anuntata ca nu-mi mai primesc salariul si parca deja incep sa simt. Pe de alta parte, fac destule chestii extra job care sa-i suplineasca lipsa, iar asta e un lucru bun. Plus ca, mi s-a marit comisionul datorita faptului ca nu mai primesc suma aia fixa pe luna, ceea ce inseamna mai mult stress, dar si mai multe beneficii.

Vara pare ca se arata deja si asta e inca un lucru care ma face fericita. Anul trecut m-am plimbat prin toata tara, pe la festivaluri, statiuni si alte cele, in city break-uri, ca nu mi-am luat concediu, n-avea rost. Probabil ca si anul asta voi face la fel, ma voi duce unde vad cu ochii, iar concediul mi-l voi face la Sziget, la festival. Iar cu plimbatul, incep chiar de vineri, plec la Sibiu, la Festivalul International de Teatru, chestie care ma bucura enorm.

Dracii mi-au mai trecut (pentru o vreme), iar acum, toate intamplarile din cauza carora am fost foarte suparata, imi provoaca amuzament datorita reculului postului pe care l-am scris.

Saptamana trecuta am aflat ca un prieten drag va face naveta intre Timisoara si Bucuresti pentru cel putin un an de zile si ma gandeam ca, daca acum ne vedem rar, apai de acum inainte nu ne vom mai vedea deloc. Ca stiu si eu cum e sa faci naveta si cat de multa oboseala se acumuleaza, ca nu-ti mai vine sa iesi din barlog, cand ajungi acasa. Dar banuiesc ca, daca suntem prieteni, ne-or ajunge si niste discutii la telefon, pentru o vreme…

In concluzie, panica a trecut. Recunosc, am fost destul de speriata in privinta viitorului meu financiar, avand in vedere ca domeniul in care prestez e cel mai afectat de criza. Dar mi-am dat seama ca pot face multe alte lucruri si ca, atata timp cat muncesc in loc sa ma plang, n-o sa se intample nimic rau.

Ceea ce va doresc si voua.


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *