Timisoara se schimba

Grolsch - Change the City Timisoara Am vazut prima oara cuvintele astea sub forma de hashtag pe Facebook, la Flavius Neamciuc, un fotograf care mai pozeaza lucrarile de reabilitare din oras, subliniind ceva foarte important: ne-o fi greu acum, cu toate schimbarile astea, dar cand toate vor fi gata, vom avea un oras superb.

Apoi, asta e si sentimentul meu de-o vreme incoace: o agitatie frumoasa, un entuziasm pe care nu l-am simtit niciodata aici, de cand traiesc in acest oras. Se intampla lucruri multe si faine, avem festivaluri din ce in ce mai bune, evenimente de toate felurile si doar daca esti extrem de lenes poti spune ca n-ai ce face cu timpul liber.

Unul dintre aceste evenimente e si Change The City, organizat de Grolsch, care-si propune, pentru doua zile, sa le arate timisorenilor ca un party in centru orasului poate arata si altfel. Am trecut ieri pe la scena din parcarea Hotelului Timisoara si am vazut paleti, o scena mica si echipata fain de tot, plus un tun cu vopsea care picteaza containere cand aude sunetul de la sticla de Grolsch care se deschide (intentionez sa aflu mai multe azi despre chestia asta, ca olandezii inventatori sunt si ei la Timisoara zilele astea).

Vin trupe faine, unele pe care eu nu le-am mai vazut de ani de zile in concert, printre care amintesc OCS si Alternosfera. Programul complet de muzica e asta:

Sambata – Blazzaj, OCS, Alternosfera + castigător provocare ‘vocea GrolschChangheTheCity’
Duminica: Subcarpati, CTC + castigator provocare ‘vocea GrolschChangheTheCity’

Eu o sa ma plimb azi de la parcarea Hotelului Timisoara la sala 2 a Teatrului National si inapoi. Ca e sambata, inca e cald si bine, nu se anunta ploi si vreau sa ma mai bucur putin de zgomotul orasului, inainte sa intram de tot in toamna.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *