Traite, auzite…

S-au inmultit treburile prin ograda mea. Zilele mele sunt un dans nebun intre munca si alta munca, rasete si lacrimi. Noptile mi s-au transformat in veghe de respiratie si suflet lipit de al meu. Da, stiu sunt romantica, nebuna, ma transform in amestec de contradictii mult mai mult decat am fost pana acum. Daca mai e posibil asa ceva.

Ieri am ras mult, dupa o zi in care am simtit stress-ul mai acut decat am facut-o in ultimele saptamani. Am fost la jumatate de Jokers (adica la Sica si Natanticu), in Irish Time, si am ras cu lacrimi la numarul lor de pantomima. Astia doi zapaciti ne-au aratat cam ce fete avem noi cand ne uitam la un film de groaza si mancam popcorn. Am crezut ca o sa ma prabusesc de pe scaun cand Natanticu a scuipat, la propriu, cu bucati de popcorn la o faza mai “horror”.  O fost fain tare.

Tot aseara, dupa spectacol, am fost la hamburgeria din complex, sa-mi iau ceva de mancare. Trebuia sa astept o vreme, ficatii trebuie prajiti, bibiliti, aranjati, mno, de astea. Cat timp stateam eu cuminte si-mi asteptam mancarea, intra in local un tanar insotit de o alta tanara, de o alta origine, vorbind in engleza. La televizor, setat pe UTV, incepe o melodie a marelui artist international ConnectR, iar domnisoara incepe o conversatie cu tanarul pe care il insotea.

EL: Iti place tipul asta?

EA: Da, oarecum, adica na, melodia are ritm, versurile sunt cu rima…but look at him. He is SOO GAY!

M-a busit rasul si ma gandeam cam cat de rau s-ar putea enerva marele ConnectR daca ar auzi ca patratelele de pe burtica lui nu au chiar efectul dorit. Ba din contra :))


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *