Vineri, cu gratie (de elefant)

Vineri. La munca, dupa o saptamana in care am facut exact ce faceam si la 20 de ani: ziua in campul muncii (sau scoala, dupa caz), seara iesiri pe te miri unde. Toata problema e ca nu mai duc ca la 20 de ani, ma simt putin cam ametita de somn si mi-e cam teama sa adun orele dormite saptamana asta, sigur imi da putin si cu virgula.
Partea mai nasoala abia acum incepe, ca nici n-o sa am timp sa ma odihnesc, am nu mai putin de un botez si 4 nunti la care trebuie sa particip, incepand chiar cu aceasta sambata. Pe aceasta cale tin sa multumesc fostului meu sot ca m-a facut sa plec din Sibiu si datorita acestui fapt mi-am facut o noua gasca de prieteni. Necasatoriti. Si care s-au gandit ca asta ar fi un moment bun sa inceapa sa se casatoreasca. Ma bucur pentru ei, dar mi-as fi dorit sa nu se hotarasca toti deodata. Mno, asta e, noi sa fim sanatosi.
In alta ordine de idei, ma intorc la munca. Vorba vine, am asa o sarcina de ingrata astazi, trebuie sa vizionez vreo 300 de ore de inregistrari video si sa le pastrez pe alea relevante pentru furtul de acum doua saptamani. Nu stiu ce inseamna relevant pentru Politia Romana, nu stiu de ce trebuie sa ma uit eu la inregistrarile alea, dar astea ar fi doar cateva dintre problemele existentiale ale zilei de azi.

Un P.S. mic: La multi ani, sis!!!!


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *