Am luat-o razna

Io cand o iau pe pasune, apai nu ma joc. De vreo saptamana, asa, urmaresc stiri, citesc bloguri de informatii, is curioasa de RoBlogFest (chiar in momentul in care scriu ma uit si la transmisia live de la clubul Fabrica). Am iesit de cateva ori saptamana asta si am baut ceai (???): cei care ma cunosc stiu ca eu urasc ceaiul, nu beau ceai decat cand sunt bolnava si atunci aproape ca mi se administreaza cu forta. Plus ca weekendul trecut am iesit in Fratelli si n-am baut; mi-am luat un “ca de obicei” de la bar, si dupa ce am baut jumatate de pahar am zis “bleah, mi-e rau” si am trecut pe apa plata. Ori io nu beau apa, niciodata.

Tot de o vreme incoace, mi se pare ca traiesc relativ sanatos. Mananc macar o data pe zi, nu ma mai trezesc cu noaptea in cap, plec de la munca pe lumina sau plec la cafea in miezul zilei, ca mi-am dat io seama ca celelalte lucruri pot sa astepte. Si acum vreo 2 zile am luat si decizii majore pentru viitorul meu, viitor despre care era clar ca nu-mi prea inspira nimic. Adica..traiesc sanatos si mai si vreau sa continui asta? Hmmm…straniu de ciudat.

Acu’..stau io si ma gandesc…ce dracu’ o fi? Vine primavara? S-au aliniat planetele? Anul asta o fi anul Caprei? (asta-i din zodiacul chinezesc, lasati-ma, aberez)


10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *