Cu Farmec spre un ten frumos

Ca sunt fana de produse romanesti, am zis-o in nenumarate randuri. Daca stau bine sa ma gandesc, pana acum n-am gasit un demachiant care sa fie mai bun decat Lapte Doina. Singurul motiv pentru care nu mai folosesc produsul asta e pentru ca e putin incomoda folosirea lui, in sensul ca nici pana acum producatorii nu s-au gandit sa-i puna un capac prin care lichidul sa curga mai controlat.

Noua gama de la Farmec – Gerovital (cu extract de floare de colt – nu sariti, ca nu e specia aia protejata, pe care o gasim prin munti, ci sunt culturi organice, crescute in laboratoarele lor) mi-a starnit interesul de cand am auzit prima data de aparitia ei, dar pana acum o saptamana nu am avut ocazia sa incerc decat unul din produse, si anume serul pentru ochi si buze. Drept urmare, inca din ziua in care am primit pachetul cu celelalte creme din gama, am si inceput sa le folosesc.

Ingrijirea tenului nu-i treaba usoara, mai ales pentru femeile de 30+. Ritualul meu de seara e destul de lung si foarte multa lume ma intreaba cum de am rabdare sa petrec atata timp doar punand tot felul de pomezi pe fata: intai demachiez, apoi spal fata cu un gel special de curatire; dau cu apa termala, apoi sterg cu un disc demachiat; la final, aplic serul pentru ochi si buze si crema hidratanta de noapte.

Serul de la Farmec e excelent si o spun din toata inima. Zona din jurul ochilor mei e foarte sensibila (si probabil ca nu doar la mine e valabil), iar noptile de nesomn din ultimii 10 ani isi spun cuvantul. Ei, de cand folosesc serul asta, marele avantaj e ca nu ma mai trezesc cu ochii umflati, ceea ce ma face sa ma simt ca la 20 de ani.

Crema hidratanta de noapte nu imi incarca tenul de sebum in timpul noptii, ceea ce e o mare realizare, avand in vedere ca am un tex extrem de ciudat: gras in zona T si uscat in rest. Deci e un fel de ten mixt atipic, care pune la grea incercare produsele de ingrijire. Deci crema de noapte de la Farmec ramane pe veci in trusa mea de ingrijire.

Crema hidratanta de zi. Faina, dar nu stiu daca raman la ea. Dupa cum am zis, tenul meu e ciuat si am nevoie de o crema care sa nu-l incarce mai mult decat trebuie. Daca pentru zona uscata a fetei mele se potriveste perfect, zona T nu e atat de eficient protejata. Desigur, inca nu cred ca s-a inventat crema aia de zi care sa fie perfect armonizata cu tenul meu, dar am gasit una care se apropie la 90% din cerintele mele, dar cum e de la alta companie (tot romaneasca), nu dau nume aici, ca nu se face 😉

Demachiantul. Sublim, atat am de zis. Curata tot, fara sa trebuiasca sa folosesc zeci de discuri. Daca pana acum foloseam apa termala pentru a curata ceea ce a omis demachiantul, acum nu mai e cazul, o folosesc doar pentru ca e buna pentru ten.

Desigur, dupa atata testare de produse, tenul meu va avea nevoie de un rasfat adevarat, iar asta se poate intampla doar daca plec la Sighisoara, intr-o mini-tabara de ingrijire oferita de Farmec. Stiti deja despre echipa Onlineritzelor cu Farmec si, de asemenea, stiti ca avem nevoie de sustinerea voastra pentru a ajunge la rasfat. Va mai si santajez putin sentimental, spunandu-va ca prin susinerea voastra imi oferiti un cadou de ziua mea, foarte bine meritat, de altfel. Asa ca like, share, RT, tot ce va trece prin cap 😉


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *