Cu speranta privim spre Mos Reducere

Anul asta mi-am propus sa iau cadouri tuturor celor dragi fara sa pun piciorul in vreun mall si fara sa ma las pe ultima suta de metri cu alergatul prin magazine. E primul an in care reusesc sa fac asta si sa nu ma prinda 22-23 decembrie disperata ca n-am apucat sa iau cadou alor mei de la Sibiu, ca pe astia din Timisoara ii cadorisesc inainte de Craciun (tre sa va povestesc odata cum prietena mea si cele doua fete ale ei sunt nascute in decembrie si felul in care arata o petrecere de aniversare pentru ele).

Cu alte cuvinte, de cand sunt freelancer pe bune, am inceput sa-mi calculez bugetul la sange, sa cheltui fix atat cat e necesar, fara sa ma abat de la excel-ul in care mi-am calculat pana si cumparaturile de la magazinul din colt. Cine ma cunoaste de multi ani stie ca-s mana larga si nu ma caracterizeaza asa un comportament, dar niciodata nu-i prea tarziu sa schimbi in bine.

Dupa atata Mos Nicolae, Mos Craciun, Mos Gerila (unii isi mai fac cadouri si de Anul Nou), Sfantu’ Ion si ce-o mai fi, abia astept sa vina Mos Reducere, sa ma pot duce la cumparaturi de hainute si pantofi. In mod sigur n-o sa fie foarte multa lume, ca-s putini chibzuiti ca mine in tara asta (ce ironic, pana acum cateva luni eram si eu o “nechibzuita” de asta si amu dau sfaturi) si pot sa ma bucur de reducerile de iarna, care sunt substantiale. Pe alea de vara niciodata nu le prind, cine mai are bani de dat prin magazine daca vara avem concedii si weekend-uri la strand sau pe te miri unde?

Propun sa-l facem pe Mos Reducere un mos national si sa-l tratam cu aceeasi bucurie ca si pe ceilalti mosi ai iernii. Ce ziceti? ๐Ÿ˜€


25 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *