De weekend

Zilele astea sunt in Alba Iulia, la invitatia celor 4 muschetari: Liviu, Maka, George si Marius. Adica m-au invitat pentru ca am scris frumos despre Alba Iulia si am castigat un concurs de la Liviu de pe blog.

Desigur, pana sa ajung la Alba Iulia a trebuit sa trec prin calvarul traficului national de vineri de la amiaza, ca din Timisoara am plecat pe la 12 si ceva (ca am avut un print in masina, care isi face bagajul in 2 ore, de parca s-ar duce sa se insoare de fiecare data cand pleaca de acasa).

De la drumul national, intre Orastie si Sebes se face un drum la stanga, pe unde se poate pacali traficul greu care merge spre Alba Iulia. Drumul tranziteaza Vintu de Jos si este interzis camioanelor mai mari de 12,5 tone. Asta in teorie, pentru ca in practica am numarat vreo 2 cisterne si cateva camioane de alea de mare tonaj. Ori fi riverani, ca am vazut ca ei sunt exceptie de la regula.

Asa ca ma intreb eu, candid: ce pisici pazeste ARR-ul? N-ar sta si ei cu un cantar pe drumul ala, sa vedem ce “riverani” sunt aia care tranziteaza Vintu in camioane de mare tonaj?

PS: Alba Iulia e superba.

PS2: Skoda de la Autonom e de vis. Doar e Skoda.


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *