Destinatie – Moldova

Bobby a fost mai rapid decat mine si mi-a anuntat deja plecarea cu echipajul “Redescopera Romania”. Cu alte cuvinte, plec iar, de data asta ma voi plimba prin frumoasa Moldova, gratie initiativei Petrom si a lui Bobby, desigur.

Despre ce e vorba? Incepand de sambata pana miercuri, inclusiv, vom parcurge zona Moldovei de la un capat la altul, incercand sa bifam cat mai multe puncte de atractie ale locurilor, cunoscute sau nu. Mai multe detalii despre unde mergem, aveti aici. De asemenea, exista o harta a Romaniei, pe care se pot bifa atractii ale zonelor in care locuiti. Cu cat mai multe in zona, cu atat mai mari sunt sansele de a se face o excursie special pentru zona voastra. Eu m-am apucat de introdus zone din Banat.

Bineinteles, o sa fac poze, de data asta imi impachetez aparatul de acum, sa fiu sigura ca nu-l mai uit. O sa scriu cat de des pot, pentru ca vreau sa va fac partasi la bucuria mea :) Pana una alta, mai puteti afla informatii de pe contul oficial de Twitter al Redescopera Romania.


7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *