Era o chestie amuzanta

Post pentru onlineri.

Twitter. Pe vremuri. Cand puteai sa te hahai cu oamenii, sa faci misto de ce ti se parea ca merita sa faci misto, fara sa iti fie teama ca sunt unii care vor zice, la un moment dat: “da-te, ba, esti prost, atata te scremi sa faci niste glume”.

Blogurile. In alte vremuri. Cand puteai sa iti exprimi liber opinia, fara sa fii acuzat de altii ca vrei sa “dai bine la SEO”. Pur si simplu spuneai ce gandeai despre evenimentele tarii. Sau ale lumii. Chiar si chestii politice, pe vremea aia nu te acuza nimeni ca esti vandut unuia sau altuia.

Acum deschid Twitter din ce in ce mai putin, de Facebook nu mai zic, iar pe blog scriu despre lucruri in care cred, fara sa imi mai exprim opinii puternice despre lucrurile care se intampla zilnic. Desi as avea de 10 ori mai multe lucruri in care cred, dar pe care nu le scriu din…mai multe motive.

Colegi bloggeri si twitteristi, nu ne mai luati de urechi atunci cand vrem sa ne expimam opinia. Poate unii o fac pentru SEO si followeri, dar poate ca ii jigniti pe aia care inca mai spera ca locul in care se relaxau odata va redeveni acelasi loc misto, in care poti sa iti exprimi parerea fara sa iti fie teama ca iti taie cineva elanul.

LE: mistourile facute despre artistii care mor sunt de prost gust si nu fac obiectul acestui post.


13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *