Era Tweetmeet nu a apus

Poate ca Bucurestiul s-a plictisit de intalnirile de twitter-isti. Poate ca nici in tara oamenii nu mai sunt interesati de a se intalni cu cei care au un cont de Twitter, dar care nu au blog, nu fac campanii, nu sunt preocupati de expansiunea social media.

Ei bine, la Timisoara mai exista niste oameni preocupati de intalnirile frumoase, la care uneori veneau si o suta de oameni, in care se povestea serios despre niste trebi, dar ramanea si timp pentru povesti la fel de serioase, dar tinute la o bere. Sa ne cunoastem intre noi, sa radem, sa stim cine se afla in spatele unui user sau al unei poze de marime mica. Acei oameni sunt Alex, Daniel si Dan (bravo, domnilor, ma inclin), care au pus la cale Tweetmeet no.7, la Timisoara, pe data de 29 februarie, de la 18.30, la Bunker, cu continuare sus, la Bierhaus.

Ce vom face noi la Tweetmeet? Pai il vom asculta pe Ovi Sirb, care ne va explica putin cu e cu live-tweeting de la evenimente si pe Alex Bleau, care va incerca sa faca o prognoza a social media pe 2012. Apoi ne vom povesti, vom bea beri, ne vom revedea (unii dintre noi) si vom cunoaste oameni noi, care au sau vor sa isi faca un cont de Twitter.

Deci, ne vedem miercuri?


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *