Eu si viata mea bestiala

Cand am citit la Ovi Sirb articolul despre viata lui cea bestiala, m-am bucurat pentru el si m-am intristat usor pentru mine. Dupa care, am stat sa analizez mai bine niste chestii si mi-am dat seama ca viata mea e misto asa cum e, cu bune si cu rele.

Am un job bestial. De fapt mai multe joburi. Ma plimb, ma cert cu sefii, ma impac cu sefii, scriu mult si fac bani din chestiile pe care le folosesc ca si hobby. Cunosc in fiecare sapmana cel putin un om fain, cu care rezonez, iar asta ma face nu numai bestiala, ci si al naibii de norocoasa.

Ma plimb, mult, prin tara, intr-o masina misto. Chiar daca, din lipsa de timp, trebuie sa caltoresc noaptea sau dimineata foarte devreme, placerea calatoriei este suficienta pentru a compensa lipsa somnului. Si asa sunt o nocturna de felul meu, iar in ultima vreme am devenit si foarte matinala, de placere.

Imi place ca-mi beau cafeaua de dimineata in bucataria proprie, atunci cand sunt in Timisoara. Am locul meu la masa din bucatarie si ma simt atat de linistita cand, in timp ce ma spal pe dinti, aud filtrul cum semnalizeaza ca e gata cafeaua. Ma pun la laptopul meu rablagit si incep sa lucrez, cu zambetul pe buze si ProFm Rock in surdina.

Seara, cand ma pun in pat dupa o zi plina, mai buna, mai rea, butonez televizorul dupa vreun serial cu criminali si ma intind dupa el, sa-l iau de mana. Si sunt si mai fericita cand doarme, linistit, ca atunci pot sa ii vad pacea pe chip. Dar doar atunci 😉

Imi place tot ceea ce am realizat de vreo doua luni incoace, de cand am fost ejectata de la locul de munca: mi-am demonstrat, in primul rand mie, ca pot. Si ca pot mult, oricare ar fi piedicile. Iar viata mea e bestiala tocmai pentru ca, absolut de fiecare data cand a trebuit sa o iau de la capat, m-am reinventat si am intors lucrurile in favoarea mea.

LE: cititorilor mei, mult mai bestiali decat ai altora 😀


Asculta mai multe audio Muzica


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *