Insolenta si lehamite de mare rang

Dupa cum m-am plans mai devreme, sesiunea de pitching de la Startupdays Cluj a fost un esec. Da, atat eu, cat si colegii mei, suntem constenti ca, poate, am fi putut face altfel totul, ca acest eveniment sa fi iesit mai bine. Se mai intampla si de astea.

Ceea ce m-a socat, insa, a fost atitudinea unui membru al juriului de la Cluj, si anume dl. Filip Chereches-Tosa. Google him, n-am chef sa caut date despre el, mai bine zis, nu prea vreau sa mai am vreodata de-a face cu el. Desi probabil ca o sa ne mai vedem, in viata asta lunga si lata. Ma rog, Sa revenim. Deci acest distins domn, care de buna voie si nesilit de nimeni a acceptat sa faca parte dintr-un juriu care alege idei care se pot transforma intr-un business, a avut o sictireala fenomenala in momentul in care Zoli, evanghelist Microsoft, ne-a vorbit despre BizSpark, un  program nou oferit de Microsoft ce uneşte startup-uri cu resurse antreprenoriale şi tehnologice.

Ca a fost sictirit, e de inteles, probabil ca au mai fost oameni care se simteau plictisiti de explicatiile uber-tehnologice pe care Zoli le dadea despre program. Dar, frate, sa te apuci sa te plangi pe Twitter de chestia asta, mi se pare o lipsa de profesionalism atat de mare, incat ma intreb cum naiba a ajuns el sa fie chemat in juriul Webstock.

O fi inteligent, nu zic nu. O fi si profesionist, nu neg asta. Insa mie acest domn Chereches-Tosa mi-a aratat astazi doar ca nu stie cum sa se comporte ca un profesionist ce se pretinde. In loc sa sustina si sa incurajeze evenimentul cu care singur s-a asociat, prefera sa-si bage niste picioare si sa arate tuturor cat e el de plictisit.

Ma scuzati, ma duc sa mai iau un Aspacardin.

LE: Ah, si am uitat sa spun cel mai important lucru: dragul domn a ajuns la eveniment cu o intarziere de O ORA. Foarte dragut.


No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *