Jazz la Timisoara

Se intampla de vineri pana duminica (adica din 5 pana pe 7 iulie), in Timisoara: un festival de jazz cu nume mari, atat de mari incat cred ca sunt putini iubitori de jazz care nu stiu despre ce e vorba. Daca, insa, sunt destui iubitori de jazz in Timisoara incat sa se justifice crearea unui festival de o asemenea amploare, ramane de vazut.

Richard Bona, Kurt Elling, David Murray feat. Macy Gray, Manu Delago, Iordache, Sebastian Spanache, Ilhan Ershain inseamna, impreuna, 17 premii Grammy. E urias ceea ce se va intampla pe scena primei editii a festivalului JAZZ™ si eu voi fi acolo, sa-i ascult si sa ma bucur de muzica.

Mai mult decat atat, organizatorii si producatorii festivalului (Primaria Timisoara si Plai Festival) mi-au propus sa realizez interviurile oficiale cu toti cei ce vor fi prezenti pe scena. Am acceptat asta cu greu, constienta fiind ca nu mai e o joaca, ca treaba asta e foarte serioasa si ca organizatorii se bazeaza mult pe mine si pe ceea ce pot face. Cu alte cuvinte, deja am inceput sa ma pregatesc temeinic, desi emotiile vor fi in continua crestere.

JazzTM FB cover

Sper sa veniti la festival. Iar daca nu veniti, sper sa fiti cu ochii pe noi, cei ce vom transmite direct din mijlocul evenimentelor. Cristina, Bogdan, Alexandra, Diana (pentru Revista Bulevard) si Daniela (pentru Forever Folk). Cel mai tare sper ca Timisoara sa se insufleteasca in cele trei zile de muzica buna, cea mai buna.

Va scriu in fiecare zi de pe Ultrabook-ul meu TOSHIBA Portégé Z930. Ultra-slim. Ultra-cute. Ultra-love.


No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *