Marketing NOW – seminar de Timisoara

De cand am inceput sa socializez mai mult cu oameni din online, observ ca devin tot mai interesata de ceea ce se intampla in Timisoara, la nivel de conferinte, workshop-uri si alte chestii de genul asta. Si, desi programul meu a devenit foarte incarcat de la o vreme, intotdeauna imi voi face timp pentru chestiile interesante, cum ar fi “Marketing NOW”, un seminar marca Nicolae Naumof, si facand parte din seria de evenimente organizate de Alterna Experiments.

Cine este Nicolae Naumof? E un trainer specializat in marketing si comunicare, component al echipei Picant, tanar, ambitios si dornic sa imparta experienta lui cu oameni la fel de entuziasti ca si el. Mai multe despre el puteti afla de pe blogul personal.

Nu va fi o chestie scortoasa, prezentata intr-o sala de conferinte, ci va fi un seminar atipic, ca un fel de poveste la o cafea si un suc. Se va intampla in data de 13 mai, la cafeneaua Square din Piata Unirii, incepand cu ora 16. Participarea este de 100 de lei de persoana (si cred ca vor fi cei mai bine cheltuiti bani din ultima vreme), iar daca cineva doreste, pentru 300 de lei poate sa stea si la cina cu trainer-ul, sa aiba o discutie mai apropiata cu el. Atentie, locurile sunt limitate, iar timpul fuge repede.

Mai multe detalii despre numar de contact si adresa de mail pentru confirmare gasiti la Alex Blogu.


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *