Merg la FITS!

Din nou, ca blogger acreditat, pentru al doilea an consecutiv. Poate pentru unii nu e mare lucru, dar pentru mine e. Sa am sansa sa muncesc de la cel mai mare festival de teatru din Romania, pe care l-am vazut crescand si ajungand la editia a XVIII-a, sa-mi vad din nou orasul natal plin de lume fericita…e mare lucru. Mai ales ca acreditarea imi permite accesul la conferintele de presa, care sunt niste spectacole separate si ma simt privilegiata ca pot lua parte la ele.

Anul trecut am vazut o noua fata a festivalului. Am vazut ce poate face comunicarea corecta: salile de spectacole au fost pline, agentia de bilete avea zilnic o coada de cativa metri buni si nu cred ca s-a jucat ceva, pe undeva, fara ca la intrare sa fie cateva zeci de oameni care sperau ca locurile in sala sa nu se ocupe chiar toate. N-a fost cazul, a fost arhiplin peste tot.

Daca anul trecut am stat 3 zile (primul weekend, adica), anul asta merg sa stau cat pot de mult. Festivalul incepe pe 27 mai (adica peste fix o saptamana), iar eu o sa ajung pe 31 mai si voi sta pana la final, pe 5 iunie. Si abia astept spectacole de teatru (am deja un loc rezervat la Felii, in care joaca Ofelia Popii), de dans (sper foarte tare sa ajung sa vad compania de dans a lui Pal Frenak, pe care l-am ratat la Timisoara in cadrul Fest FDR – pentru ca n-am stiut de el).

Si mai sunt multe pe lista, mai ales spectacolele de strada, care, de la an la an, sunt tot mai variate si mai spectaculoase. Anul trecut, de exemplu, am vazut un concert “la inaltime”, pentru ca orchestra se afla suspendata, desupra multimii, tinuta de niste macarale.

Anul asta Ruxa (care e PR-ul festivalului – imi pare rau, draga, eu nu cred ca esti Comunity Manager) vrea sa faca ceva ce nu s-a mai facut pana acum in comunicarea unui festival de felul asta: si-a luat niste ajutoare, care o sa scrie in fiecare zi despre ceea ce s-a intamplat notabil in ziua precedenta de festival, asa incat cei care nu pot sa ajunga si sunt interesati de spectacole, sa primeacsa informatii in timp real. Asa ca, daca vreti sa sustineti festivalul si sa dati de stire despre el, trimiteti un mail la pr AT sibfest PUNCT ro si veti primi tot ceea ce va intereseaza: texte, poze, tot ce vreti.

Festivalul are si conturi de Twitter,YouTube, si Facebook, iar pe Twitter puteti urmari ce se scrie cautand #FITS2011. Ne vedem acolo, ne citim aici.


11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *