Cu nervi

Azi de dimineata am aflat despre un accident in care a fost implicat baiatul unei cunostinte. Am citit articolele de pe Tion si Agenda, am vazut poze, am ascultat singura varianta care imi era la indemana – cea a tatalui baiatului de 22 de ani, care conducea BMW-ul.

Avand in vedere ca in accident a fost implicat si un taximetrist, si astia se cred regii de necontestat ai soselelor patriei, tind sa cred ca vina nu a apartinut in totalitate baiatului. Mai ales ca am avut si eu un accident care seamana, ca loc de avarie, cumplit de mult cu ceea ce am vazut in pozele de la fata locului. Politia inca nu a reusit sa cerceteze toate dovezile, drept urmare nu au stabilit inca un vinovat pentru producerea accidentului, e posibil chiar sa se apeleze la un expert care sa expuna cea mai probabila varianta. Martorii sunt la spital, din cate am inteles si nici nu vor sa depuna marturie, sfantu’ stie de ce.

Pai si daca inca nu e clar ce s-a intamplat, de ce mama dracului se spune la radio ca “din cauza lipsei de experienta, tanarul de 22 de ani a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens”???

‘r-ati ai naibii de jurnalisti competenti, ca de aia trebe noi sa cititm stiri de genul asta prin ziarele minunatei tarisoare. (via @Rezistenta)


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *