Mishu. Maya. “Scrum”, de votat.

Despre Mishu am mai povestit io cum m-am taiat toata cand l-am auzit prima oara cantandu-si piesa de suflet, “Viteza sangelui meu”.

Ca Mihai Calian e un artist, nu e nici o indoiala. Adica nu doar canta. Mai si compune, mai si modifica piese, ca sa i se potriveasca si, in plus, are fane :D. Daca acum un an si ceva la concertele lui veneau prieteni si/sau cunostinte, iar ei (Mishu cu trupa) cantau pentru o audienta formata din maxim 50-60 de oameni, acum vreo luna am constatat cu mare surprindere ca spectacolele lor s-au transformat in concerte cu localuri pline. Chiar sambata am fost la un concert la care cred ca erau undeva in jur de 200 de oameni. Da, o fost bestial, am cantat pana am ragusit.

O alta piesa scrisa de Mishu si cantata impreuna cu trupa Maya este “Scrum”. Of course, o piesa de suflet, faina si care se simte cu ochii inchisi, nu se asculta doar cu urechea. Si care e intr-un top romanesc, pe City FM, acum pe locul 27. O putem ajuta sa creasca, evident, daca va place. De votat, votati aici. Stiu ca e nevoie de cont, dar pe cuvant de pionier ca nu dureaza mai mult de doua minute.

Piesa, mai jos:


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *