O sansa pentru tinerii comunicatori: 3 luni la The Practice

De ieri, The Practice Romania se mai poate lauda cu un premiu castigat: Gold Sabre at Employee Communications category, with “Crazy About Computers” for Techteam Global Romania. Felicitari echipei (din care face parte si carismatica Monica Jitariuc, una dintre cele mai misto femei care poate sa existe intr-o agentie de PR si pe care am avut ocazia s-o cunosc si s-o ascult vorbind la PRbeta) si abia astept urmatoarele conferinte in care agentiile sa vina cu studii de caz ale campaniilor facute in ograda proprie, pentru ca si noi putem.

N-am avut ocazia sa lucrez inca prea mult cu ei, am facut parte doar dintr-o campanie de-a lor, dar sunt fan de multa vreme, pentru ca le urmaresc activitatea si tare mi-as dori sa fiu mai aproape de Bucuresti, sa mai trag cu ochiul cateodata in casuta lor in care gandesc strategii.

Iata ca The Practice stie ca e nevoie de alti oameni buni care sa vina din urma si au creat, pe durata unui an, 4 sezoane de internship pe grupe, fiecare grupa fiind formata din 3 oameni. Deci daca esti PR sau student la comunicare si vrei sa inveti de la unii dintre cei mai buni din tara, citeste aici si aplica de indata. Un pic mai aproape de-as fi fost, m-as fi bagat si eu, ca-i pacat de o asa ocazie.

Pentru primul sezon de inscrieri trebuie sa va grabiti: incepe in 6 iunie, iar inscrierile se fac pana pe 29 mai, inclusiv. Iar daca cineva ajunge acolo pentru ca a citit pe blogul meu despre internship, astept informatii din interior 😀


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *