Ochelarista 2

Acum o luna si un pic va povesteam ca mi-am facut ochelari smecheri, cu lentile Crizal Forte de la Essilor. Nu stiu daca lentilele sunt de vina, insa tin sa va spun ca n-am avut nicio durere de cap cand am inceput sa port ochetii. Si cine m-a vazut in ultima luna poate confirma ca i-am purtat cam peste tot.

De fapt, nici la chef n-am mers fara ei, atat de tare ma bucur ca pot sa vad si sa disting oamenii in multime. Oricum, articolul asta nu e despre cat de bine vad eu, ci despre mine – narcisista. Adica pun niste poze, ca unii dintre ati vrut sa vedeti cum is io cu noii mei ochelari frumosi, deci iaca:

Pe langa toate astea, cred ca cel mai important lucru e ca am vazut spectacolele si filmele festivalurilor la care am participat de oriunde din sala si n-a trebuit sa ma straduiesc sa ajung cat mai in fata. Asa ca, dragilor, daca simtiti ca nu mai vedeti foarte bine, ca imaginea nu mai e atat de clara, fugiti si faceti-va ochelari. Pe langa ca totul va deveni mai clar, o veti simti si ca pe o usurare :)


18 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *